Műsorújság
RTL Most

Jótékonykodásból ötösre vizsgázott az ország!

Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: több mint 177 millió forint gyűlt össze.
Természetesen számos egyéb felajánlás is érkezett, többen bútorokkal és háztartási gépekkel segítenék a rászorulók életét.

A jótékonysági gálán a Villalakók is felléptek, így tehát a tegnapi nap a felkészülés jegyében telt. A nagysikerű Villaslágerekhez koreográfiát tanultak, tanáruknak Bécit választották, aki nagyon komolyan vette a feladatát. Teljes fegyelmezettséget várt a csapattól, de tudjuk jól, hogy a Villában, ez nem megy olyan könnyen. A kemény munka este meghozta gyümölcsét, a luxusbörtön lakói óriási sikert arattak.

A folytatásban Alekoszék újabb izgalmas feladattal találták szembe magukat: testszépségversenyt kellett rendezniük, vagyis mindenki lefotóztathatta a többiekkel azt a részt, mellyel a legelégedettebb saját magán. Az elkészült képek alapján a Villalakók pontozták egymás testrészeit, de ennek az ártatlan játéknak is rossz vége lett. Alekosz ugyanis lehúzta Évát, ebből pedig óriási balhé lett kettőjük között.

Elérkezett a gála ideje, Laciék a ValóVilág4. történetében először, teljes létszámban elhagyhatták a Villát, hogy fellépjenek a jótékonysági műsorban. Egy biztos: a játékosok még sosem voltak ennyire izgatottak. Minden okuk meg is volt rá, hiszen óriási dolognak lehettek a részesei. Nem mindenkinek volt azonban felhőtlen a boldogsága, Évát ugyanis nagyon bántotta a reggeli veszekedése Alekosszal. Az este végére viszont sikerült tisztázniuk a félreértést, így végre a Törtető lány is átadhatta magát az örömnek.

A sikeres pénzgyűjtést egy igazi paraszt bállal ünnepelték meg a Villalakók. Népviseletben, terülj, terülj asztalkám és muzsika szó mellett buliztak Gigiék.

Nyilván mindenki emlékszik rá, hogy a reggel balhésra sikeredett, a veszekedés apropója az volt, hogy Alekosz Anikót előbbre helyezte Évánál egy játékban. Éjszaka, a pénzgyűjtést ünneplő buli alatt aztán Éva elérkezettnek látta az időt, hogy végre tisztázza sérelmeit Anikóval. Le is ültek, hogy elmondják, mit gondolnak egymásról, de Évát még ezután is tovább mardosta a féltékenység. Így aztán elhatározta, hogy kiszedi Alekoszból, hogy a Villa Okostojása vajon őt, vagy Anikót szereti-e jobban? Alekosz nem adta könnyen magát, végül mégis Éva mellett döntött.

Hasonló videók

Legnézettebb videók