KERESÉS search-close

Válótársak - 2. évad, 10. rész

szerző:
2017.01.26. 22:35

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Válótársak - 2. évad, 10. rész

Nézd vissza az epizódot az RTL Moston: 

 

Válótársak - 2. évad, 10. rész
 

 

A rész tartalmából:

Tamara és Dávid úgy döntenek, a gyerekek miatt újra megpróbálják együtt. Joci folyamatos készenlétben várja, hogy bevihesse az állapotos Szonját a kórházba, de végül annyi hamis riasztást kap, hogy a valódi fájásokra alig ér oda időben. Bálint gyűrűt vásárol, hogy újra megkérje Zsófi kezét, de épp amikor átadná, szembesül azzal, hogy Zsófi és Péter összejöttek. A szülés rendben zajlik, Jociból pedig - a gyerekeket meglátva - előbújik az apa. A kanlaknak Dávid távozásával csak két lakója marad.


Kattints a képre, és elevenítsd fel a második évad tizedik epizódjának legemlékezetesebb jeleneteit! 

 

Válótársak - 2. évad, 10. rész
 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való