KERESÉS search-close

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

szerző:
2018.01.18. 22:40

Jocira rátalált egy új szerelem, Bálint extrém édeshármasban vett részt, Dávid pedig Tamarával egyezkedett - több-kevesebb sikerrel...

Nézd vissza a 4. rész legjobb pillanatait!

Szegény Jocira eddig rájárt a rúd a 3. évadban, most viszont megismerkedett Lottival, akivel hamar megtalálta a közös hangot - hogy mennyire, az ide kattintva kiderül!

Bálint szerette volna maga mellé állítani gyermekeit, ezért elmondta nekik, hogy édesanyjuk összejött Péter bácsikájukkal. A srácok reakciója viszont jócskán meglepte! Az epizód végére azért sikerült összehoznia magának egy édeshármast, csak az nem úgy sikerült, ahogy tervezte...

Dávid és Tamara ügyvédeik segítségével próbáltak egyezkedni a válást illetően, Dávid viszont hamar felkapta a vizet. Szerintetek jogosan?

Ne felejtsétek! A Válótársak már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is látható az RTL Klubon!

A teljes 4. részt itt tudjátok megnézni >>>

Eddigi részek:
1. rész | 2. rész | 3. rész

Következő epizód:
Január 23., kedd 21:35 - RTL Klub

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való