Műsorújság
RTL Most

Nem volt malacuk... IV. rész

Üdv! Csülök vagyok a minesotai törpemalac lakótársa ennek a három figurának, jelen pillanatban épp egy  gépkocsiban száguldok Szonjával, ugyanis… hát, hogy is fogalmazzak, lenyúlt Jocótól. Mindig én voltam a zsarolási alap ebben a kapcsolatban, de most inkább az eseményekről, amikre nyilván az este látottak alapján következtetek:


 
Dávidra nehéz reggel vár, ugyanis a tokaszalonnájáig másnapos. Úgy próbált meg az esti italozásból az ágyába totyogni, mint vadmalac kuzinom a Margit hídra. Ja és együtt ébredt egy szobamérleg-pusztító kétlábú versenykocával is. Impozáns teremtés, megboldogult anyámra emlékeztet, aki engem és kilenc testvéremet táplált egyszerre hullámzó emlőivel, s tartott melegen 130 kilónyi kenyérszalonnájával. A további eseményeket csak Jocó elmondása alapján ismerem:
 
Dávid a vájúnál próbálta összecelluxozni a tegnapi este szilánkjait. A másnapos albérletek hőse az ABC tündér, aki azon a reggelen Bálint volt: pogival érkezett (na persze, pont akkor mikor nem vagyok jelen) még a Dávid által befedezett kedves koca is hozott a keltésztából, aztán persze felszívódott, mint a koleszterin a nyombélben.
 

Kb. itt ébredt rá a gazdi, hogy Szonja felvette a malaclopó köpenyét és elrabolt. Persze azonnal elindult hozzá. Igazi elvált gyerek vagyok, apu és anyu zsarolási alapja. Reméltem, hogy amikor találkoznak, nem vágnak egymás fejéhez sertéseket. Hehe.
 


Joci mást is mesélt, de meg kell valljam, hogy épp falatoztam ezért csak felszínes emlékeim vannak, ha minden igaz akkor…
 
Zsófi érkezett, hogy lazán lepasszolja a csemetéket Bálintnak, azonban fenntartásai voltak a lakás tisztaságát illetően. Nem értem, mire fel a személyeskedés, egy disznóól is lehet lakályos. Szerinte a legutóbbi látogatás óta azzal érvelnek a gyerekek, ha otthon kupi van, hogy de bezzeg apa is konzervdobozok közt hál egy sertéssel (ugye ez lennék én, de, hogy ez miért okoz problémát, azt nem tudom, mintha egy kolbász illatú párna nem volna remek nyughely). Nem mellesleg már sokadszor hoznak szóba negatív értelemben, sőt párhuzamba is állítanak Bálinttal, amit itt szeretnék kikérni magamnak, ugyanis egy magára valamit is adó hízó nem hagyja el a kondát.Aztán valami sárdobálás kezdődött köztük, ha jól értem, az asszony egyedül utazna a szegény ember Párizsába, Prágába. Én mindkét várost utálom, egyikben knédlit, a másikban bort szolgálnak fel hozzám. Joci szerint Zsófi csak féltékennyé akarja tenni Bálintot. Vagy flekkenné? Oké, oké, az elmúlt napok, a folyamatos jövés-menés az én idegeimet is kikezdték.   
 

 
Szóval „apa” felugrott „anyához” és veszekedtek, énértem! Szonját bírom, mert remekül tud köldököt fésülni, de mégiscsak tény, hogy apás malacka vagyok, jólesik néha kiborult ételes dobozokat csócsálni. És hát az a hatalmas szelet szalonna Szonja serpenyőjében, szóval… valami talán mégis igaz lehet abból, hogy kezd begolyózni. Még szerencse, hogy ez egy dramedy, önök pedig rajonganak értem. Mindenestre végül Szonjánál maradtam. Kicsit féltem.


 
Dávid eközben a dokinénihez ment kontrollra. Jocó annyival foglalta össze a történteket, hogy Dávid nyilván a rá jellemző vehemenciával udvarolt, vagyis sehogy. Az azért kiderült, hogy a dokinő nincs férjnél, vagyis biológiai és metafórikus értelemben is meggyógyíthatná szegény Dávid szívét. Tudták, hogy a szívbillentyű-műtéteknél sertés-donorszívet építenek be a betegekbe? Maguk pedig felfalják a jótevőiket, igazán nem szép!
 

Jocimama (a „nagymamám”) nem szívleli Szonját, nem csodálom, nincsenek egy hullámhosszon, az egyik resztelt máj a másik csülök pörkölt, ha értik. Nem értik, mindegy. A férfi klán felkérte Jocimamát takarítónőnek, amire szívjóságból rábólint, remélhetőleg az ólamra is rámegy. Félek, elhanyagolták az almomat míg távol voltam. Hogy villogjak kicsit a szórakoztatóipari ismereteimmel, itt egy videómontázsban húznak fel a srácok gyermekbarát bútorokat, majd Jocimama dióhéjban takarítási tanulságlevonást tart.
 

Ki kell szedni a szőrt a lefolyóból! Pisálni ülve logikus, kényelmes, tiszta, azaz nem csepeg mellé! Most mondhatnám, hogy ilyen az, ha négy nőstényre éhes kan él együtt. De ez nem lenne igaz, mert egyikünket kiskorában kiherélték. Nem árulom el, melyikünket, személyiségi jogok is vannak a világon!    

 
 
Jocó közben megismerkedik Dávid lányával, Noémivel, aki ott és akkor azonnal szerelmes lesz Jocóba – nekem elhihetik, van konnektororrom az ilyesmihez – majd Joci visszatér hozzám és Szonjához valami papírokért (számla, banki kivonatok, ilyesmi), és tesz egy újabb gyenge kísérletet a visszaszerzésemre. Mivel Szonja cserébe Jocó vastagkolbászát követelte, maradtam.  


 
A srácokat nem viselte meg különösebben a hiányom, kacagva anekdotázgattak, igazi sörszagú pasi este lett volna, ha nem telefonál Tamara és rontja el bulit azzal, hogy nem engedi Dávidhoz a srácokat a bűntanyára. Este aztán rájöhettek, hogy nem vagyok ott, mert mind a hárman könnyeket hullatva zuhantak a párnáik közé. Ha távol vagyok, nincs kolbászból a kerítés.
 

Ez a szegény Bálint nem éri fel ésszel, hogy válnia kell, most éppen féltékenykedik az asszonykájára és a gyerekeket faggatja, hogy presszóznak-e anyával a hálószobában bácsik? Aztán hazaugrik és ott találja Jancsi bá’-t - a gyerekek magyartanárát. Persze jól meg is fenyegeti, pedig nem történt semmi, a balhé óta senki sem fölözte le Zsófi zsírosbödönét.Dávid pedig végre rápirít Tamarára (180 fokon, kis lángon!), hogy márpedig ő akkor találkozik a gyerekekkel, amikor akar, nem mellesleg nem pénzt felesége válóperes ügyvédjére.


 
Én közben végre visszatértem a kanlakba! „Anyu” becserélt egy havi fizetésre. Hogy erről mit gondolok? 


 
Végre én is jelen vagyok az eseményeknél, nem anekdotákból értesülök ólunk ügyes-bajos dolgairól. Mondjuk az igaz, hogy hazatértem után szunyókáltam egy kicsit, de fél szemmel láttam, hogy a srácok takarítottak, azóta állandóan szétcsúsznak a patáim a fényesre vikszolt parketten.


 
Na, megjött Zsófi és Tamara,  hogy cérnakesztyűben végezzen rektális vizsgálatot a lakás legszűkebb zugaiban is. Gondoltam, én is köszönök nekik, de Tamara valamiért rossznéven vette a röfögésem. Nos, vannak, akik semminek nem tudnak örülni. (Bezzeg ha toros formámba jelentem volna meg vegyes savanyúsággal, biztos nem hisztizik) .


Eközben kiderült, hogy került Dávid ágyába a két lábon járó Zsíristennő! Erre nincsenek szavak, beszéljenek a képek: 
 
Amúgy nyugi van. A gyerekek jönnek, gyerekek mennek… a konda újra egyben, mi baj lehetne.


 
Bálintot és a gyerekeket pont meghallottam, mikor az esti toalettre kocogtam, lefekvés közben ez a félkegyelmű még mindig az firtatja, hogy az asszony tart-e idegen kant az ólban. A nagyobbik kisfiú azt mondja, anya egyedül megy Prágába. Bálint megörül a hírnek, de én gyanakszom. Nem csak hagymával jók azok az agytekervények!

Reggel egy rigó mesélte, hogy az egész város egy őrült nőről beszél aki a melleivel zaklatta a békés járókelőket. Van egy sejtésem, hogy ki lehet.  


 

400 feminim, brutális verbális csapás a Válótársak női szereplőitől:

 
 

Hasonló videók

  • Joci élete kockáztatásával segít a rendőröknek, hogy elkapják Rönét. Bálint előtt nagyobb kihívás áll: ajándékot kell vásárolnia az édesanyja születésnapjára. Dávid és Tamara fényűző vacsorával ünneplik meg, hogy végre hivatalosan is elváltak. Aranka kétségbeesésében öngyilkosságra készül. A születésnapi szeánszon Zsófi meglepő döntést hoz. Szonja váratlan bejelentéssel sokkolja Jocit. Hiába, a fiúk most is csak egymásra számíthatnak.

  • Dávid új titkárnőt keres, Aranka azonban igyekszik megtorpedózni próbálkozását. Közben tovább nyomul Dávidnál, egyre kínosabb helyzetekbe keverve magát és a férfit. Bálint teljesen összetörik, miután megtudja, hogy Péter megkérte Zsófi kezét, és anyjukat, Vilmát igyekszik bevonni mediátorként, mielőtt valami őrültséget követne el Péter terhére. Joci hiába próbál megszabadulni alvilági megbízójától, Rönétől, az örvény csak egyre mélyebbre húzza. A felkínált megoldás végül kívülről érkezik.

  • Az érzelmileg labilis Aranka levakarhatatlanul telepszik rá Dávid életére, miközben Tamara a válás lezárását és a mielőbbi megállapodást sürgeti. Bálint és titkárnője, Gabi egyre nyíltabban flörtölnek egymással. Joci szembesül a ténnyel, hogy Szonja új szerzeménye, Jorgosz már a gyerekek ellátásában is segít, mint egy pótapa. Miközben feleslegesnek érzi magát, anyagi helyzete is egyre kétségbeejtőbb, ezért kiegészítő kereset után néz; a munkáról azonban lerí, hogy nem törvényes.

  • Noémi kórházba kerülése átértékelteti Dáviddal a kompromisszum fogalmát, miközben új titkárnője, Aranka egyre tolakodóbban viselkedik. A babák egyre több időt töltenek Jocinál, így ellátásuk a három férfira hárul. Bálint igyekszik nem kivenni részét a munkából, egészen addig, míg egy közös séta alkalmával fontos felfedezést nem tesz. Dávid forradalmi megoldást talál Péter megbuktatására, Bálint azonban majdnem kockára teszi a hadműveletet, mert most sem fér a bőrébe.

  • A három pasi úgy dönt, mégiscsak közösen folytatják életüket a kanlakban. Az összeköltözés után a gyengédségre éhes Dávid - önmagát is meglepve - közelebbi kapcsolatba kerül új titkárnőjével. Joci kénytelen hanyagolni a munkát, és még a rendőrséget is megjárja, hogy Szonja után eltakarítsa a szemetet. Bálint úgy érzi, fivére kisemmizte őt az atyai örökségből, ezért ráveszi két cimboráját, hogy hárman együtt vegyenek elégtételt Péteren.

  • Joci elkottyantja, hogy apukaként is sikeres a nőknél, amit Szonja nyílt kihívásnak vesz. Bálint és Zsófi minden sérelmüket újra egymás fejéhez vágják, a békekötés egyre távolibbnak tűnik. Dávid nem viseli jól a gyerekek miatti kompromisszumkapcsolatot Tamarával. Mindannyiuk fejében megfordul a gondolat, hogy visszaköltöznének, de a házra közben akadt vevő. Bálint, Dávid és Joci végül egy közös akció keretében vesznek revansot Péteren.

Legnézettebb videók