KERESÉS search-close

Forgács Gábor desszertje

szerző:
2010.12.03. 18:30
Csúsztatott palacsinta
Hozzávalók:
5 tojás
5 dkg vaj
10 dkg liszt
2 dl tej
10 dkg vaníliás cukor
5 dkg áfonya lekvár
1/2 deci édes vörösbor
olaj a sütéshez

Elkészítési mód:
A vajat habosra keverjük és a tojásoknak a sárgáját hozzáadjuk, és jól elkeverjük. Hozzáadjuk lassan, keverve a lisztet – hogy ne csomósodjon – majd a tejet és egy csipetnyi sót. A tojások fehérjét egy csipet cukorral keményre verjük, majd lazán hozzákeverjük lassan óvatosan, hogy ne törjön össze. A forró olajban csak az egyik oldalát sütjük meg, majd óvatosan egy tálra csúsztatjuk, megszórjuk vaníliás cukorral, majd megcsöpögtetjük az áfonyalekvárban elkevert vörösborral. Ezt addig ismételjük, amíg el nem fogy. Az utolsót fordítva tegyük a tetejére. Azt már csak cukrozzuk. Forrón tálaljuk.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való