KERESÉS search-close

Galambos Lajos főétele

szerző:
2010.12.02. 18:30
Sváb pecsenye dióban forgatott burgonyával
Hozzávalók:
fehér pulykahús
sertéshús
hagyma
paradicsom húslé
burgonya
dió

bors
rozmaring

Elkészítési mód:
A húsokat csíkokra vágjuk, a megdinsztelt hagymára tesszük, majd felöntött húslében a kellő állapotig pároljuk, közben fűszerezzük.
Burgonyát egészben megfőzzük, pucoljuk, forró olajban aranybarnára sütjük, és darált dióval megszórjuk.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való