Műsorújság
RTL Most

Csonka András főétele

Sült csirkemellfilé zöld püréágyon, tejszínes zöldbabbal
Hozzávalók:
csirkemellfilé

bors
kakukkfű
püréhez:
burgonya
vaj
tej

bazsalikom
petrezselyem
spenót
zöldbab
2 dl főzőtejszín

fehér bors
2 tojássárgája
fokhagyma

Elkészítési mód:
A csirkét befűszerezzük és serpenyőben elősütjük, majd sütőben elkészítjük. A püréhez a sós vízben főtt burgonyát vajjal elkeverjük, és beleöntjük a turmixolt tejet a spenóttal, petrezselyemmel, bazsalikommal. Az előzetesen enyhén puhára főzött zöldbabot jeges vízben lehűtjük, és amikor a hús elkészül, a serpenyőben összekeverjük a babot a 2 tojássárgájával, 2dl főzőtejszínnel, sóval, borssal és fokhagymával elkészített öntettel.

Legnézettebb videók