KERESÉS search-close

Szulejmán - 100. rész

szerző:
2014.11.19. 21:25
Mahidevran máris fiát látja a trónon, saját magát pedig a valide helyén, míg Hürrem rendületlenül próbálja tartani a lelket a Szultánban.
Szulejmán - 100. rész
​Malkocsolut és Ajbigét az uralkodó korábbi parancsára utolérik a birodalom katonái, és felszólítják őket a hazatérésére. Ibrahim az útonállók támadását még inkább megtorolja, amikor a kolostorban azzal szembesül, hogy Naszuhot ki akarják végezni. 
Bali béget és Ajbigét visszahurcolják a palotába. A férfit tömlöcbe vetik annak vádjával, hogy viszonyt folytatott az úrnővel. Ajbigét Mahidevran kéri számon a történtekért, de a lány tagadja, hogy megcsalta volna a herceget. A valide miután kihallgatta Mahidevran terveit, féltve Hürrem gyermekeit, azokat Hatidzse palotájába küldi. A szultán felépülésére egyre kevesebb remény látszik, ezért Hürrem felkészül a legrosszabbra. Úgy dönt, ha Szulejmán meghal, ő és gyermekei is követni fogják. Ehhez újabb adag mérget rendel Gül agától.

2014. november 19. szerda 21:25

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való