KERESÉS search-close
Selim Bayraktar

Selim Bayraktar
Sümbül aga

Selim Bayraktar Kirkukban született 1975-ben. A színész 2000-ben diplomázott a Theater Departmentben a Hacettepe University State Conservatoryjében, elkezdett dolgozni a State Theatrénál. Egyébként egy életvidám és csupaszív fiatalember, pedig kegyetlen és szívszorító gyerekkora volt.

A 39 éves színész valódi sikerét a Szulejmánból jól ismert Sümbül aga karakter hozta el a számára. Persze, nem adták könnyen a hírnevet, keményen megdolgozott azért, hogy belopja magát a nézők szívébe.
A mindig bohókás, szórakoztató, sokszor érzékeny aga Hürrem legfőbb szolgája és bizalmasa.

Selim tökéletesen alakítja a palota eunuch háremőrét, emiatt több incidens is érte, nemegyszer állították már róla, hogy meleg, pedig nők ezrei rajonganak érte, emellett tíz éve boldog házasságban él zenész feleségével.
Minden nap hálát ad annak, hogy él. „Irakban születtem, ahol akkoriban lehetetlen volt normális életet élni, a mindennapos bombázások, a létbizonytalanság érzése kikezdte a családomat.
Édesapám ezért döntött úgy, hogy átszökünk Törökországba.”
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való