KERESÉS search-close
Pelin Karahan

Pelin Karahan
Mihrimah

A gyönyörű színésznő 1984. október 6-án született Törökországbana harmincas évei elején jár, most jobban van, mint valaha, pedig a mindig kedves, mosolygós kislányos báj mögött szomorú és megrázó múlt lappang.

A Szulejmán sorozatban Mirimah szultánát alakító Pelin csonkacsaládban nőtt fel. Édesapját 17 éves korában látta először és utoljára, ami, mély nyomott hagyott benne, cserébe viszont az édesanyjával való kapcsolata semmihez sem hasonlítható.
Hogy minél gyorsabban saját lábra tudjon állni, Isztmbulba vette az irányt, cél és tervek nélkül. „Amikor az iskola véget ért, nem akartam ott maradni, viszont miután megérkeztem Isztambulba nem volt pénzem. Egyik nap megálltam egy pláza előtt és el kezdtek potyogni a könnyeim. Egyszerűen nem tudom, mihez kezdjek magammal, az életemmel.”

Mondhatni a sors is így akarta, hogy akkor és ott álljon meg egy pillanatra. Hirtelen meglátott egy reklámhirdetést, amire jelentkezett. Nem sokkal később megkapta első filmszerepét, amit a Szulejmán követett.
Magánéletébe is beköltözött a béke és a harmónia, habár a későbbi férjét, gyermekének apját, mikor megismerte szinte menekült előle. „Végül is meg akartam ismerni Bedrit, ha nem adtam volna neki esélyt arra, hogy elhívjon vacsorázni, akkor talán sosem találkozunk, csak sok volt bennem a bizonytalanság.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való