KERESÉS search-close

Összegyűjtöttük Sümbül aga legjobb pillanatait! – VIDEÓ!

szerző:
2017.02.07. 11:58

Hürrem jobbkeze igaz mindenbe beleüti az orrát, de nála hűségesebb társat a szultána sosem találna. A cserfes, bohókás agára egyszerűen nem lehet haragudni, ő az, akinek jelenlét garantáltan mosolyt csal az arcunkra!

Sümbül sokszor nem bírja magában tartani a véleményét, és ha úgy adódik, előveszi a színészi vénáját és mesésen osztja le ellenfeleit.

Mint a hárem, a palota és a történések „felügyelőjeként” legtöbbször ő maga viszi a legnagyobb híreket Hürremnek, pont úgy, mint amikor Ibrahim pasa halálhírét vitte a szultánának…

Természetesen Sümbül mindent és mindenkit ellenőrizni szokott, hiszen az ő felelőssége is, hogy rendben menjenek a dolgok. Ha úgy van, akkor a konyhán is rendet tesz...

Többször előfordult már, hogy olyan hálátlan feladatot is el kellett látnia, amihez nem volt túl sok kedve, avagy mersze.

A szultána mellett fogadott örök hűséget az aga, és ha egy komolyabb ellenféllel kellett szembenéznie, akkor sem hátrált meg. Pedig az életébe is kerülhetett volna…

Összességében Sümbül a legnagyobb kém a palotában. Nem kérdés, hogy kinek viszi a kihallgatott híreket, csakhogy sokszor nem olyan egyszerű ez a feladat, mint ahogyan azt gondolnánk.

Ne felejtsd, szerda este folytatódik a Szulejmán következő része. Nehéz percek és pillanatok várnak ránk, melyekre nem is lehet felkészülni.

Ha kíváncsi vagy, mi lesz a következő részben, kattints a videóra!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való