KERESÉS search-close
Okan Yalabık

Okan Yalabık
Ibrahim pasa

Okan Yalabik 1978-ban született a Törökországban.

Okan az egyetemi évei alatt döbbent rá, hogy van érzéke, és főleg tehetsége a színészkedéshez. Szakmai pályafutása 2000-ben indult el, mondhatni egymást követték a jobbnál jobb szerepek, mígnem megkapta a Szulejmán sorozat Ibrahim pasa karakterét.
A magyar nézők nem igazán tudhatják, de Okan imád szinkronizálni, amiből az is adódik, hogy remek szinkronszínész vált belőle. Ő keltette életre a törökországi Kung Fu Panda című animációs sorozat Po maciját.

A török színész 2011-ben megkapta a legjobb színész díját a Szulejmánban alakított munkájáért. Ibrahim pasa egy rendkívül összetett figura, akinek lelki tusáit a színész csodálatosan ábrázolt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való