KERESÉS search-close
Nebahat Çehre

Nebahat Çehre
Ayşe Hafsa

A kora ellenére irigylésre méltó külsővel rendelkező asszony 1944. március 15-én született a Fekete-tenger menti Samsunban.

Öt éves volt, mikor apja szívrohamban meghalt, ezután családjával Isztambulba költöztek. Édesanyja háromszor házasodott, és Çehre úgy nyilatkozott, hogy ez az, ami őt nagyon visszahúzódó és szégyellős lánnyá tette.
A karrierje modellkedéssel kezdődött 15 éves korában. Sosem tartotta magát vonzónak, így meglepetésként érte, amikor beválogatták a Miss Turkey szépségversenybe. Ezután felkérték a gyerekszínházba játszani, és bár először nem érdekelte a színészet, ennek ellenére első filmjében 17 évesen kapott szerepet, ez volt a The Wild Rose. Innentől nem volt megállás.

Nebahat számtalan filmben és tévésorozatban szerepelt, ezek közül a két legújabb és legközkedveltebb a Tiltott szerelem és a Szulejmán. Az utóbbiban a legendás szultán édesanyját, Ayşe Hafsat alakítja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való