KERESÉS search-close
Mehmet Günsür

Mehmet Günsür
Musztafa herceg

Mehmet Günsür 1975-ben született Isztambulban.

Mehmet karrierje nem indult gördülékenyen, vagyis első munkája nem a színészkedés volt, meglepő módon pultosként kezdett először dolgozni. A színész rendkívül sármos, nem is kellett hozzá sok idő, hogy a modellszakmában biztos helye legyen. Ahogy ez lenni szokott, a modellkedésből a színészetig vezet az út, Mehmettel sem történt ez másképp. Diplomáját Olaszországban szerezte, mely hatalmas előnyt jelentett a számára, kipróbálhatta magát olasz, török, és néhány amerikai filmben is.

Musztafa szerepe elhozta számára a kiteljesedést és a profizmust, 2014-ig forgatott a Szulejmán sorozatban. Jelenleg feleségével, és három gyermekével Rómában él.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való