KERESÉS search-close
Gürbey Ileri

Gürbey Ileri
Mehmet

Gürbey 1988-ban született Törökország egyik legszebb városában, Isztambulban

A történet érdekessége, hogy a színész kiskorától kezdve híres kosárlabdázó szeretett volna lenni, aztán egy peches baleset kettétörte karrierjét és ezzel együtt gyerekkori álmát is. Később az egyetem után, egy hirtelen ötlettől vezérelve, beiratkozott a Kenter Akadémia színészet szakára.Egyszerű srácként imádja a laza öltözködést, a szűk farmereket, a hétköznapi pólókat és a bőrdzsekit. A természetéből fakadó szerénység minden megmozdulásában, gondolatában tükröződik.

Ma már tudja, „mikor bezáródik egy ajtó, kinyílik egy ablak”, és szerinte mindennek oka van, hiszen, ha nem történik meg az a szerencsétlen sportbaleset, sosem ismerik meg a nézők, és sosem lesz belőle színész. Habár élő adásban a mai napig izgul, nem tudja levetkőzni a lámpalázát.

„A természetesség, és az egyszerűség híve vagyok, egy nőben is azt szeretem, ha nincs rajta semmi extra cicoma, erős smink, mert ami igazán számít, az a lélek szépsége. A külső szépség a belsőből fakad."
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való