KERESÉS search-close

Szulejmán - 46-47. rész

szerző:
2013.08.28. 16:36
Nigart a szultán közvetlen szolgálói közé emelik, a nő ezt azzal éri el, hogy megzsarolja Mahidevrant, akire bizonyítható lenne, hogy felbujtotta Gülsaht Hürrem megtámadására.
Szulejmán - 46-47. rész
Ibrahim kezébe kerül egy levél, amit Leo Hürremnek írt. Ibrahim követi a festőt a titkos találka helyszínére, ahonnan Hürrem megérkezése előtt elviteti Leót. Hatidzse vacsorát ad Grittinek és húgának, melyre a szultán és Hürrem is hivatalosak.

47.
Hatidzse vacsoráján a szultán megtudja, hogy a magyar király a Vatikántól kért segítséget. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy Lajos határozott parancsára Viktóriának végeznie kell a szultánnal. Ibrahim börtönbe záratja Leót, aki végül mindent bevall neki Hürremről és korábbi szerelmükről. A pasa ezt felhasználva tőrbe csalja Hürremet. Megfenyegeti, hogy mindent kitálal, ha a nő nem végez magával. A szultánt támadás éri, Viktória késsel tör Szulejmán életére.

2013. szeptember 4. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való