KERESÉS search-close

Szulejmán - 42-43. rész

szerző:
2013.08.15. 19:09
Az új háremhölgyek teljesen kihozzák a sodrából Hürremet. A féltékeny asszony megfenyegeti a szultánt, hogy elhagyja a palotát, ha ő nem küldi el az ágyasokat.
Szulejmán - 42-43. rész

Ez a fajta viselkedés magát az uralkodót is meglepi. Ennek ellenére Szulejmán enged asszonyának, és ágyasait eltávolíttatja. A döntés felbolygatja az egész palotát, kiváltképp Máhidevrant, aki már előre örült Hürrem távozásának. Az uralkodó felveszi a kapcsolatot a velencei kereskedők vezetőjével.

43.
Viktória kihallgatja Ibrahim és Hatidzse beszélgetését, amelyből kiderül, hogy a szultán folytatni akarja a hadjáratait, és Velencével szeretne szövetséget kötni. A közeli hadjáratról szóló hírt azonnal továbbítják az ifjú magyar uralkodónak, Lajosnak. Hürrem egyre komolyabb tekintélyre tesz szert a palotában, amit Mahidevrán egyre nehezebben visel, szolgálója, bizalmasa, Gülşah pedig Hürrem szultána életére tör.

2013. augusztus 21. szerda, 21:15

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való