KERESÉS search-close

Szulejmán - 36-37. rész

szerző:
2013.07.24. 19:09
Ibrahim pasa Egyiptom felé tart, hogy leverje Ahmet pasa készülő lázadását. Ott tartózkodó hívei azonban megelőzik őt, így érkezésére fejét veszik a pasának, és helyreáll a rend.
Szulejmán - 36-37. rész
Szulejmán vadászatra indul, ahová Musztafát is magával viszi. Eredetileg úgy alakul, hogy a fiú miatt Mahidevran is megy, ám Hürrem fülébe jut a hír, és nem csak arra veszi rá a szultánt, hogy Mehmet fiúkat is vigye, hanem még ő maga is velük tart Mahidevran helyett.

37.
Ibrahim Egyiptomba érkezve, az ottani lázadást leverve elkezdi a rend helyreállítását és a szultán törvényeinek beiktatását. Miután az áruló bégeket és Ahmet pasát lefejezik, a népnek támogatást és javaik visszarendelését ígéri. Eközben a birodalomban tétlenkedő janicsárok is felkelést szítanak. A szultán és Ibrahim pasa távolléte alatt a főváros ellen vonulnak, ahol rabolnak, fosztogatnak. A hír hallatán a szultán visszaindul vadászatáról. Hürrem és Musztafa herceg az uralkodót megelőzve érkezik a fővárosba.

2013. július 31. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való