KERESÉS search-close

Szulejmán - 34-35. rész

szerző:
2013.07.12. 21:33
Hürrem találkozik régi szerelmével, Leóval. Az uralkodó megtapasztalva Leo művészi tehetségét, felkéri, hogy fessen Hürremről és róla közös képet.
Szulejmán - 34-35. rész
Mahidevrán a hír hallatán új tervet eszel ki Hürrem ellen. Hatidzse volt lakosztályát szemeli ki magának, hogy oda átköltözve közelebb lehessen a szultánhoz. Hürrem a tervről tudomást szerezve ugyanezzel a kéréssel fordul Szulejmánhoz. Egyiptomban Ahmet pasa önkényuralmat épít ki a mamelukokkal.

35.
Az Egyiptomba száműzött Ahmet pasa szultánná kiáltatja ki magát, és fellázad az Oszmán Birodalom fennhatósága ellen. Szulejmán Ibrahimot küldi Ahmet ellen, hogy állítsa helyre a rendet Egyiptomban. Hatidzse állapotos, így a pasa még nehezebb szívvel indul útnak. A palotában a szultán parancsára Hürrem kapja meg Hatidzse üresen maradt lakosztályát. Viktória Hürrem és Leó beszélgetését kihallgatva tudomást szerez a pár féltve őrzött közös titkáról.

2013. július 24. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való