KERESÉS search-close

Szulejmán - 32-33. rész

szerző:
2013.07.09. 19:53
Óriási készülődés kezdődik Ibrahim és Hatidzse esküvőjére, hogy a városban hatalmas ünnepség keretében házasságot köthessen az ifjú pár.
Szulejmán - 32-33. rész
Hürrem életet ad harmadik gyermekének, egy életerős fiúnak. Így kettős öröm éri az uralkodó családot, a szultán felhőtlenül boldog, Mahidevran már kevésbé.

33.
Megszületik a legifjabb herceg, s a gyermekáldás újra szorosabbá fűzi Hürrem és Szulejmán kapcsolatát. Mahidevran továbbra is a háttérbe szorulva igyekszik az eseményeket irányítani. Ibrahim vacsorára hívja az uralkodó családot, ahol a válide nem kis megrökönyödésére az asztalhoz ülteti Hürremet is. Majd bemutatja az udvari arcképfestőt, Hürrem egykori szerelmét.

2013. július 17. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való