KERESÉS search-close

Szulejmán - 30-31. rész

szerző:
2013.07.02. 20:35
Ibrahim és Hatidzse új palotájukba készülnek. Ezt használja ki a valide, s palota nézőbe hívja Hürremet, hogy a lány távolléte alatt Viktóriát, az új ágyas gond nélkül átküldhesse a szultánhoz.
Szulejmán - 30-31. rész
Közben baleset történik a palotában: Mehmet a legkisebb herceg beleesik a belső kert egyik tavába. Hürrem hamarosan tudomást szerez a valide szándékáról, és elhatározza, hogy mindenáron eltávolítja Viktóriát a palotából.

31.
A palotában elterjed a hír, hogy Mahidevrán újra terhes, a bába vizsgálata azonban rácáfol erre. Hürremről azonban kiderül, hogy várandós. Úgy tűnik, hogy Viktóriát sikerül eltávolítani a szultán mellől, mert a valide hajlik arra, hogy Viktóriát Ibrahim és Hatidzse palotájába költöztessék. A festő Leo, Hürrem egykori szerelme a palotába kerül, s egyelőre nem tud arról, volt kedvese a szultán ágyasa.


2013. július 10. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való