KERESÉS search-close

Szulejmán - 28-29. rész

szerző:
2013.06.25. 19:57
Ibrahim felajánlja Hürremnek, hogy visszatérhet a palotába, amennyiben attól fogva neki is engedelmeskedik.
Szulejmán - 28-29. rész
Hürrem előbb elutasítja az ajánlatát, ám később váratlanul mégis megjelenik a palotában azon a mulatságon, amelyen a szultán Ibrahim és Hatidzse menyegzőjét akarja bejelenteni. A pasák egyre inkább görbe szemmel figyelik Ibrahim felkapaszkodását, de tenni nem tudnak ellene. Hatdizse titokban elviszi Mehmet herceget Hürremhez. Viktória a kedvenc háremhölgyek közé emelkedve akar közelebb kerülni a szultánhoz.

29.
Szulejmán bejelenti Hatidzse és Ibrahim eljegyzését. Hürrem a palotába visszatérésért cserébe, Ibrahimnak engedelmességet fogad. Ibrahim nászajándékként megkapja az uralkodó egyik palotáját. A valide megszervezi, hogy a palotából Hürremet eltávolítva a szultán mellé új ágyas, Viktória kerüljön. Így Viktória nem várt lehetőséget kap bosszúja beteljesítésére, a szultán megölésére.

2013. július 3. szerda, 21:35

A sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való