Műsorújság
RTL Most

Nebahat Cehre filmbe illő szerelmi élete

A Szulejmán édesanyját alakító, ma már 68. életévét taposó színésznő megjárta a szerelem legmélyebb bugyrait.
A kora ellenére is gyönyörű külsejű nő számára az 1964-es év jelentette szakmai és magánéleti szempontból egyaránt a fordulópontot. Az akkor még mindössze 20 éves lány ekkor kapott szerepet a Kamali Zeybek című filmben, melynek forgatásain a férfi főszereplővel, Yilmaz Güneyvel szerelmi viszonyba került. Kezdetben minden tökéletesnek tűnt, boldogsága azonban rövidéletű volt: rájött, hogy nem ő az egyetlen nő a férfi életében. Az incidens után újabb szereplésre kérték fel őket a Dağların Oğlu (angolul: Son of the Mountains) című filmbe, amit mindketten elfogadtak. Çehre azzal indokolta döntését, hogy képtelenek elszakadni egymástól.

A botlások ellenére elhatározták, hogy összekötik életüket, pedig ez alatt Güneynek gyermeke született attól a nőtől, akivel párhuzamosan együtt volt kapcsolatuk első felében. Az esküvőre 1967. január 30-án került sor az isztambuli Hilton Hotelben, amely mindkettejük életében az első házasság volt.

1968-ig tizennégy filmben szerepeltek közösen, de házasságuk időközben csődöt mondott. Bármennyire szerették egymást, a túl szenvedélyes szerelem több sebet ejtett, mint amennyi boldogságot hozott, így 1968-ban hivatalosan is elváltak útjaik. Azt nyilatkozták, hogy mindennél nehezebb volt megválniuk egymástól, de az együttélés is lehetetlennek tűnt. Mindössze 15 hónapig voltak házastársak. 1980-ban találkoztak utoljára, de ekkor már Güney újraházasodott. Négy évre rá a férfi gyomorrákban elhunyt. Cehre nem ment el a temetésre, de még a sírhoz sem volt képes soha ellátogatni.
Nebahat is férjhez ment később és újra el is vált, de azt nyilatkozta: soha életében nem érzett még olyan intenzív, mély és igaz szerelmet, mint akkor Güney iránt.

Nézze a Szulejmánt szerdán 21:25-kor az RTL Klubon!

Forrás: www.wikipedia.org

Legnézettebb videók