Műsorújság
RTL Most
Rezes Judit és Lehoczky György
Rezes Judit és Lehoczky György

Rezes Judit

Család, magánélet:

Kapcsolatban, egy fiú gyermek édesanyja.

Szakmai karrier/eredmények:

Színművészeti Egyetem. Díjak: Jászai Mari-díj, Üstökös-díj, Filmkritikusok díja: Legjobb női főszereplő, Színházi kritikusok díja: Legjobb pályakezdő, Máthé Erzsi-díj stb.

Amire/akire a legbüszkébb:

Bátyámra, Győzőre, fiamra, Misire.

Szabadidős perceit mivel tölti?

Fiammal, de búvárkodni mindig szakítok időt.

Hova utazna el még szívesen?

Föl, minél északabbra.

Kedvenc táncos film/jelenet?

Flash dance, Corus line

Milyen könyveket olvas szívesen?

Könyvben vagyok a legkevésbé válogatós. Nagyon sokféle jöhet, csak legyen rá időm.

Milyen zenei stílust kedvel?

Sokfélét.

Ha ital, akkor…

citromos, gyömbéres víz

Ha étel, akkor…

csülök

Ha szín, akkor…

kék

Mit vár a Szombat Esti Láztól?

Jó szórakozást és kemény táncpróbákat

Lehoczky György

Család, magánélet:

Édesapám mérnök, nővérem orvos, édesanyám pedig kétséget kizáróan a legfinomabb ételeket készíti a világon (végzettsége szerint vegyésztechnikus) :) Több, mint 2 éve van barátnőm.

Szakmai karrier/eredmények:

Többször nyertem területi és országos bajnokságot, valamint voltam diákolimpiai bajnok és ifjúsági magyar bajnok latin-amerikai táncokban. Magyarországot kétszer képviseltem Ifjúsági Latin Világbajnokságon:

• 2006 Szlovénia, Ljubljana

• 2007 Finnország, Tampere - itt középdöntőben végeztünk, ami eddig rajtunk kívül csak egyetlen másik párosnak sikerült!

2010-ben felnőtt bosnyák bajnoki címet nyertem, így párommal képviseltük Bosznia-Hercegovinát a Latin-Amerikai Táncok Felnőtt Európa Bajnokságán Csehországban, Ostravában.

Jelenlegi partneremmel, Czina Boglárkával tagjai vagyunk a Magyar Versenytánc Válogatottnak és a 2013-as évben a Magyar Bajnokság döntősei voltunk (5.helyezés)

Ha pár mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?

24 éves versenytáncos, jogászhallgató vagyok, akiben folyamatosan tombol a versenyszellem. Messzemenően, talán néha túlságosan is maximalista vagyok mind magammal, mind a környezetemmel szemben! Nagyon társasági lénynek tartom magam, imádok programokat szervezni, emberek között lenni. Jó vezetőnek gondolom magam, szeretem kézben tartani, koordinálni a körülöttem történő eseményeket. Legnagyobb negatívum, amit magammal szemben el kell ismernem, hogy szeretem a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni, ezért általában utolsó pillanatban esek be mindenhova, de ezen folyamatosan igyekszem változtatni (és ezt különben is apukámtól örököltem).

Szabadidős perceit mivel tölti?

Imádom az autókat, szeretek moziba járni, barkácsolni, de igazából bármilyen aktív programban benne vagyok, ami kizökkent a mindennapokból. A csocsózástól a vadvízi evezésen át a kertrendezésig.

Hova utazna el még szívesen?

Régebben nagyon sokat utazgattam szerte a világban, de ez az elmúlt 2-3 évben sajnos háttérbe szorult az egyetem és a főiskola miatt. Még nem jártam Dél-Amerikában és Ázsiában (csak érintőlegesen), úgyhogy oda minél hamarabb szeretnék eljutni, de az utazásokra vonatkozó bakancslistám még meglehetősen hosszú...

Milyen könyvet olvas szívesen?

Történelmi, főleg világháborús érdekességek, kulisszatitkok szoktak lekötni.

Ha zene, akkor....

mindenevő vagyok

Kedvenc színész/színésznő?

Természetesen Rezes Judit művésznő az abszolút favorit, de szeretem Nicolas Cage-t, Vince Vaughn-t is, és még nagyon sok mindenkit.

Ha ital, akkor...

Rumos italok vagy bor (kivéve a vörös)

Ha étel, akkor...

BÁRMI

Mit vár idén a Szombat Esti Láztól?

Sok új élmény, tapasztalatok, új ismeretségek, barátságok, és ha már a fránya maximalizmusomat megemlítettem, akkor szeretnék valamelyik táncunkra 4X10 pontot kapni!!! :)

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo