KERESÉS search-close

Az 50+ korosztály búcsúzott a generációk csatájától

szerző:
2018.09.23. 22:12

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este negyedik alkalommal csaptak össze a generációk. Az 50+ korosztály számára pedig véget ért a show.

Az 50+ korosztály búcsúzott a generációk csatájától

Az első megmérettetésben a csapatok álltak elő kreatív produkciókkal. Először a 40+-osok: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila bizonyíthattak. Fésűs Nelly, heti csapatkapitányt mindenki lebeszélte volna a „Négy gengszter” daláról, mert nagyon nehéz feladat, ám a színésznő bízott csapattársaiban. A Macskafogó ikonikus dalát 28 ponttal jutalmazta a zsűri.

Az 50+-osok - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila – csapatkapitányuk, Oszvald Marika javaslatára egy félelmetes produkcióban mutatták meg, milyen amikor vámpírokká és ijesztő lényekké változnak. Ráadásul egy fektetett színpadon mozogtak, és a közönség kivetítőn követhette a koreográfiát.  A hátborzongató produkciót a zsűri 19 ponttal díjazta.

A 30+-osok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, ÉNB Lali és Szabó Simon – csapatkapitánya, Tóth Gabi látványos ötlettel rukkolt elő, és csapattársaival egy táncevolúciót mutattak be. Az biztos, hogy ebben a produkcióban egy percig sem lazíthattak, hiszen másodpercek alatt kellett jelmezt, vagy kelléket cserélniük. A csapat a pörgős táncelőadásra  21 pontot kapott a zsűritől.

A 20+-osok - Szabó Zsófi, Michl Juli, Szalay Bence és Oláh Gergő – csapatkapitánya, Szalay Bence egy filmzenei egyveleggel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A csapat a Men in Blackből és A Maszkból adott elő részletet. Oláh Gergő remekül énekelt, Bence pedig simán helyettesíthetné Jim Carreyt.  A zsűritől a legfiatalabb generáció 23 pontot kapott.

A csoportos produkciók után az egyéni előadások következtek. Kökény Attila azt mutatta meg, milyen fürgék a lábai, és egy ír stepptánc produkcióval lepte meg a közönséget, és kiderült, hogy egy Michael Flatley veszett el benne. A látványos táncot a zsűri 26 ponttal jutalmazta.

Nagy Alexandra akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő. A színésznő a magasban egy hullahoppkarikán mutatott be lenyűgöző produkciót. A zsűri 30 ponttal, azaz maximum pontszámmal jutalmazta az ámulatba ejtő pillanatokat.

Keresztes Ildikó azt próbálta ki, hogy milyen bűvész lenne belőle, és gyermekkorunk ikonikus bűvészmutatványaival próbálta elvarázsolni a közönséget.  A mágikus pillanatokat a zsűri 20 ponttal jutalmazta.

Oláh Gergő sokoldalúságát bizonyította, hiszen egyedül prezentált egy teljes zenekart, és minden hangszeren ő játszott, vagy ő játszotta fel előre egy-egy hangszer szólamát. Gergő egyszemélyes zenekarára  30 pontot kapott a zsűritől.

A nézők és a zsűri pontszámai alapján a generációk negyedik csatája után az összesített  pontszámok alapján az 50pluszosok búcsúztak a Szenzációs Négyestől, a 30pluszosok pedig megszerezték a vezetést. Jövő vasárnap este, a három versenyben maradt generációra új kihívások várnak, mivel más típusú feladatokban is bizonyítaniuk kell ahhoz, hogy egyre közelebb kerülhessenek a győzelemhez. 

A teljes adást itt tudjátok visszanézni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való