Műsorújság
RTL Most

A 30+-osok és 20+-osok csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe, a 40+-osok generációtól búcsúztunk

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este hetedik alkalommal csaptak össze a generációk. A 40+-osok korosztály számára pedig véget ért a show.

A három versenyben maradt generáció összevont csapatban, duettben és egyéni produkcióban is bizonyíthatott, megidézve az elsőként búcsúzott 50+-osok csapat szereplőit.A show-t a 20+-osok, 30+-osok és a 40+-osok korosztály tagjai egy társastánc produkcióval kezdték, Szabó Zsófi, Fésűs Nelly, Nagy Alex, Hajdu Steve, Oláh Gergő és Szabó Simon közös össztánc produkciója elnyerte a zsűri tetszését, az abszolút kedvenc pedig a sármőr Szabó Simon volt.

Tóth Gabi ezúttal az 50+-osok kategória versenyzőjének, Keresztes Ildikónak egyik slágerét énekelte a tőle megszokott profizmussal. Gabi lenyűgöző produkcióját 29ponttal jutalmazta a zsűri.

Koós Réka bevállalta és az elsőként búcsúzott 50+-osok generációt képviselő, Oszvald Marikát idézte meg. A színésznő tökéletesen hozta az operettdívát. A zsűrinek a produkció 30pontot ért.

Michl Juli és Szalay Bence egy francia festőterem hangulatát varázsolták a színpadra és pár perc alatt hoztak össze egy portréfestményt Ráskó Eszterről. Az alkotás különleges folyamatát bemutató produkciót 19ponttal jutalmazta a zsűri.

Kökény Attila és Hajdu Steve a technikát hívta segítségül és egy fektetett színpadon mutatták be az olimpia legendás számait. A különleges produkciót  27ponttal jutalmazta a zsűri.

Szalay Bence ezen a héten Csonka András bőrébe bújt és a színész legendás slágerét, a Ding Dongot adta elő. A különös perceket 14ponttal díjazta a zsűri.

ÉNB Lali és Nagy Alex a Kabaré című musical két nagy slágerének egyvelegét adta elő. A vérpezsdítő produkciót a zsűri 27ponttal jutalmazta.

A nézők és a zsűri pontszámai alapján, a generációk hetedik csatája után az összesített  pontszámok alapján a 40pluszosok búcsúztak a Szenzációs Négyestől. Jövő héten a két versenyben maradt generáció tiszta lappal kezd, mert pontszámaik lenullázódnak. Jövő vasárnap este, pedig a csapatdöntőben kiderül, melyik generáció lesz Szenzációs Négyes győztes csapata. A következő héten pedig jön a mindent eldöntő utolsó show, ahol megmérkőznek egymással a nyertes csapat tagjai és valaki elnyeri a legjobb előadó címét.   

A teljes adást ITT tudjátok visszanézni!

 

 

Legnézettebb videók