Műsorújság
RTL Most

A 30+-os korosztály nyerte a generációk csatáját, így ők bizonyíthatnak a jövő heti fináléban

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott két csapat a 20+-osok és a 30+-osok mindent megtettek azért, hogy övék legyen a győzelem.

A versenyben maradt két csapat kreatív és látványos produkciókkal szerette volna bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. Volt táncpárbaj, énekpárbaj, de mindkét generációnak egy-egy csapat produkcióval, mashup-al, vagyis zenei egyveleggel is színpadra kellett állnia. Ezek mellett a két döntős csapatnak ki kellett választani egy-egy olyan produkciót, amit az ellenfél már korábban előadott a műsor folyamán, és be kellett bizonyítaniuk, hogy ők jobban csinálják, mint az eredeti előadó vagy előadók. A zsűri pedig már csak véleményt mondott, így a generációk sorsa a nézőkre volt bízva.
 


A csata a 30+-os és 20+-os ÉNB Lali vs. Oláh Gergő táncpárbajával kezdődött. A bohókás Lalinak nagyon fel kellett kötnie a gatyát, mert bizony Gergő remek táncos.

A 20+-ok a 2000-es évek mashupjával, azaz zenei egyvelegével szerették volna megmutatni, milyen, amikor a legfiatalabb generáció bulizni kezd.
 


A 30+-osok sem tétlenkedtek a 90-es évek mashupjával vágtak vissza, hiszen bizonyítani akarták, hogy nem maradnak le a 20+-osok mögött, ha bulizásról van szó.

Szabó Simon ezúttal egy komolyabb produkcióval lobbizott a szavazatokért és egy megzenésített József Attila verssel állt elő. A színész szerette volna megmutatni, hogy a generációja ebben a műfajban is legalább annyira megállja helyét, mint a 20+-osok, akik közül Szalay Bence adott elő pár adással korábban egy megzenésített Radnóti Miklós verset.
 


Szabó Zsófi, Michl Juli fekete színháza, a korábbi adásban látott ÉNB Lali és Szabó Simon ping-pong produkcióját igyekezett túlszárnyalni.

Tóth Gabi és Oláh Gergő énekpárbajban mérték össze a tudásukat és olyat énekeltek, hogy bármelyik világsztár megirigyelhette volna.
 


A nézők szavazatainak köszönhetően a döntőben a 30+-os korosztály nyerte a generációk csatáját.
 


Jövő héten vasárnap, a fináléban pedig jön az utolsó csata, amelyben a nyertes csapat tagjai megmérkőznek egymással és valaki elnyeri a legjobb előadó címét.

Legnézettebb videók