Műsorújság
RTL Most

A 30+-os csapat ezen a hétvégén is megszerezte a vezetést!

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este hatodik alkalommal, ezúttal a második középdöntőben csaptak össze a generációk.

A három versenyben maradt generációra, újabb kihívások is vártak, ugyanis összevont csapatban, duettben és egyéni produkciókban is bizonyíthattak. A versenyt nehezítette, hogy a héten Michl Juli lába eltört, így az ő produkciójába Szabó Zsófi ugrott be, aki bravúros gyorsasággal tanulta meg a  nehéz koreográfiát.

A showt  a 20+-os, 30+-os és a 40+-os korosztály tagjai Fésűs Nelly, Tóth Gabi, Szabó Zsófi, Nagy Alex, Oláh Gergő, ÉNB Lali, Hajdu Steve, egy mapping produkcióval kezdte, melynek lényege, hogy a koreográfiát különleges vetítés teszi látványossá.
 


Kökény Attila hangszálait nem kímélve Tóth Gabi „Jöjj még”  című slágerét adta elő, megspékelve egy profi zongorajátékkal. A zsűrinek a produkció 30 pontot ért.

Koós Réka és Kökény Attila a Wellhello egyik dalát énekelte különböző legendás magyar előadók stílusában előadva. A parádés produkciót a zsűri 20 ponttal jutalmazta.

A Michl Juli helyett beugró Szabó Zsófi, Szalay Bencével három nap alatt tanulta meg az elképesztő koreográfiát. Zsófi a levegőben táncolt, Bence pedig lentről vezette őt. A duó a lenyűgöző produkcióra 29 pontot kapott a zsűritől.
 


Oláh Gergő a Roma Soullal egy Kökény Attila dalt adott elő. A csapat tábortűzzel megspékelt hangulatos előadását 30 ponttal jutalmazta a zsűri.

ÉNB Lali úgy döntött, a héten Szabó Zsófinak kedveskedik, akinek tíz évvel ezelőtti videóklipjét varázsolta a színpadra. Lali extrém átalakulását 24 ponttal jutalmazta a zsűri.
 


Nagy Alex és Szabó Simon egy árnyjátékkal mutatták be egy apa életének megható történetét és azt, hogy milyen események egy szülő és gyermek kapcsolatának fontos állomásai. A megható produkciót a zsűri 30 ponttal díjazta.
 

A nézők és a zsűri pontszámai alapján, a generációk hatodik csatája után a 30+-ok szerezték meg a vezetést. Jövő vasárnap pedig ismét hatalmas lesz a tét, mert egy generáció búcsúzik a versenytől.

Legnézettebb videók