Műsorújság
RTL Most

A 20+-os korosztály szerezte meg a vezetést a generációk csatájában

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este második alkalommal csaptak össze a generációk.

Az első megmérettetésben a csapatok álltak elő kreatív produkciókkal. Először a 40+-osok: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila bizonyíthattak. Kökény Attila, heti csapatkapitány pedig úgy gondolta maradnak a cirkuszi vonalnál, mert ahogy múlt héten, ezúttal is nyerő lehet, ha a látványos csodavilágba kalauzolják a nézőket. A zsűri tagjait ismét sikerült elvarázsolni, így 25 ponttal jutalmazták a látványos produkciót.

 

 

A 20+-osok - Szabó Zsófi, Michl Juli, Szalay Bence és Oláh Gergő – csapatkapitányuk, Mich Juli igazi vagány, fiatalos produkciót eszelt ki és társaival együtt hoverboardra pattantak, hogy így mutassanak be kreatív koreográfiát. Oláh Gergő egy magántáncot is becsempészett a produkcióba, mert az  jobban ment neki, mint a két keréken egyensúlyozás.  A zsűritől a legfiatalabb generáció 21 pontot kapott.

 

 

Az 50+-osok - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Csonka András – csapatkapitánya, Magyar Attila nem bízta a véletlenre és mélyvízbe dobta társait, ugyanis produkciójukban egy hatalmas „uszodává” varázsolták a színpadot. A vicces vízibalettet, a zsűri a 22 ponttal díjazta.

 

 

A 30+-osok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, ÉNB Lali és Szabó Simon – csapatkapitánya: Nagy Alexandra úgy döntött, bevezeti társait Barbie baba álomvilágába és a „Barbie Girl” című slágert adták elő. A csapat a szürreális látványra és előadásra a zsűritől 19 pontot kapott.

 

 

A csoportos produkciók után, az egyéni előadások következtek. Csonka András egy meglepetéssel készült, mégpedig Ráskó Eszter számára, aki múlt héten megemlítette, hogy jöhet a sztriptíz. A színész bevetette tánctudását, és látványos produkcióját egy különleges vetítéssel is megspékelte. A mit sem sejtő Ráskó Esztert pedig egy tapadós tánccal is meglepte. A zsűri 26 ponttal jutalmazta a produkciót.

 

 

Szalay Bence egy megzenésített Radnóti Miklós vers átiratot énekelt. A színész elárulta, most állt életében először egyedül a színpadon, ezért nagyon izgult. Alföldi Róbert kiemelte, hogy Radnóti sorai megzenésítve maivá és élővé tudnak válni. A zsűri 21 pontszámmal jutalmazta a különleges pillanatokat.

 

 

Fésűs Nelly egy igazán dögös produkcióval rukkolt elő, amitől mindenki vére felforrósodott. A 40+-os csapat tagja ugyanis rúdtáncon mutatta meg, milyen szexi tud lenni egy negyvenes. A színésznő produkcióját férjének ajánlotta, aki nemrég esküvővel lepte meg. A produkciót a zsűri 30, azaz maximum ponttal jutalmazta.

 

 

Szabó Simon egy rendkívüli előadással állt a színpadra, és lábával bábozott el egy szerelmi történetet. A látvány magáért beszélt, és az biztos, hogy a színész lábfejei legalább olyan tehetséges előadók, mint tulajdonosuk. A lábjáték 22 pontot ért a zsűrinek.

 

 

A nézők és a zsűri pontszámai alapján, a generációk második csatája után a 20+-osok szerezték meg a vezetést. Jövő vasárnap este pedig újra bizonyíthatnak a csapatok, hiszen a tét nem kisebb, mint megnyerni a generációk csatáját.

Legnézettebb videók