Műsorújság
RTL Most

Fotóalbum a 2017-es Survivor izgalmas pillanatairól

Amikor a szereplőknek közel 40 nap után lehetőségük volt licitálni addig nélkülözött tárgyakra és élelmiszerekre, akkor érdekes módon a WC papír és a higiéniai eszközök senkit nem hoztak lázba. Azok hiányához hozzászoktak. Ellenben a régen kóstolt, finom falatokért bármennyi pénzt képesek lettek volna felajánlani.
 

 

 

A Túlélők Harcának egyik legdrámaibb védettségi játékán még az ég is leszakadt a tenger közepén harcoló játékosokra.
 

 

 

Klaudia elképesztően elszántan küzdött a játékokban. Ebben a feladatban még azután is többször végigment a legnehezebb pályán, hogy választhatott volna könnyebb utat is.
 

 

 

A Holtak Szigete azért is volt rendkívüli próba az ott élők számára, mert ők szinte soha sem hagyhatták el a szigetüket, még a játékok is a saját partszakaszukon zajlottak. Ez a zárójáték volt az első alkalom, amikor a táborukat már felszámolt játékosok egy másik szigeten mérkőztek meg egymással.
 

 

 

A kitartás alapvető jellemzője volt a játékosoknak. Iliásznak is voltak nehéz napjai a műsor alatt: a térde begyulladt a tűzlégy csípésektől, napokig gyomorrontás kínozta, de nem adta fel! Az erőnléti játékokban szinte verhetetlennek bizonyult.
 

 

 

Az évad egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor a negyven napja játékban lévő versenyzőkhöz látogatóba érkeztek a családtagjaik, barátaik. Barbarának a férje elárulta, másodszor is össze akar vele házasodni.
 

 

 

Szandi volt az egyik legkitartóbb és legerősebb női játékosa a Survivor 2017-es évadának. Bármilyen komoly fizikai fájdalmai is voltak, a játékokon összeszorított fogakkal, kitartóan, elszántan küzdött. Persze azt csalódásként élte meg, amikor végül mégsem jutott be a Fináléba.
 

 

 

A taktikus Barbara őszintén örült annak, hogy a fináléba Iliász és Feri jutottak be, ugyanis így ő lett az évad legjobb női játékosa, egyik nagy riválisával, Szandival holtversenyben.
 

 


Lemaradtál? Most rajtad a sor! Kattints ide és jelentkezz!

Legnézettebb videók