Műsorújság
RTL Most

Sztár-szerelem van a levegőben!

Nem is akármennyire: mivel idén is eljött a Valentin nap, körülnéztünk kicsit a sztárvilágban: vajon kinél dúl most megállíthatatlanul a lámúr?
Hazai hírességeink közül már a Story Extrában is meglátogattunk pár gyönyörű párt, sőt néha még tesztek elé is állítottuk őket. Volt itt minden. De menjünk csak szép sorjában.

Nádai Anikó szívét egyszerre két férfi is elrabolta már, hiszen párja mellett, angyalarcú kisfia, Patrik lett a másik nagy szerelem. Meg is látogattuk a boldog anyukát, aki az anyaságról és párkapcsolatáról is mesélt.


A képre kattintva megleshetitek az anyukával készült interjút!

Debreczeni Zita és Gianni is egyre többet mutatkoznak közösen a nyilvánosság előtt. Közösségi oldalaikon folyton közös képeket posztolnak, sőt még együtt is főznek, ha a helyzet – vagy a kihívás úgy kívánja.


Puskás Petit és barátnőjét, Angélát pedig már szerelem-teszt elé állítottuk.

Vajon hogyan ment nekik a teszt? Kattints!

Istenes Bence és Csobot Adél szerelmi története egyre jobban terebélyesedik, hiszen nemsokára bővül a kis család, közös gyermekükkel, akiről nemrég már az is kiderült, hogy kisfiú lesz. A fiatalok nagyon várják már a pici érkezését, Bence persze a széltől is óvja kedvesét, aki nem mellesleg a héten már egy látványosan gömbölyödő „szerelempocak” képet is posztolt magáról és a pocakban növekvő apró trónörökösről.


Kattintsatok a képre, ha kíváncsiak vagytok, mekkora Adél pocakja!

És nem feledkezhetünk meg a Story Extra szépséges műsorvezetőjéről sem. Szabó Zsófi is a boldog párok táborát erősíti, aki az idén akár még férjhez is mehet.


A Valentin hétvégét a Story Gálán indították el a vőlegényével, ahol ilyen csinosan feszítettek egymás mellett:


Eközben Fluor Tomi és barátnője Rómát hódítják meg a szerelem nevében:


Valószínű, hogy Dukai Regina sem magányosan tölti majd a vasárnapi ünneplést, hiszen Batik Bencével alkotnak egy párt:


És nem csak kis hazánkban tombolnak az érzelmek, a külföldi sztárok is elmerültek a szerelem tengerében, legutóbb például Ryan Reynolds mesélt arról, hogyan jöttek össze a feleségével, Blake Lively-val. Maradjunk annyiban, hogy ennél romantikusabbat nem is tervezhettek volna maguknak.


David Beckham pedig nagycsaládban méri a szeretetet. Mindenkinek csókokat dob: feleségének, Viktorának, lányának és három nagyobb fiának is:
És akkor a végére jöjjön mindenki Brangelinája:Képek: Instagram, Tumblr

Legnézettebb videók