Műsorújság
RTL Most

Szépségkirálynők, akik fiatalon választották az anyaszerepet

A 2009-es Miss World Hungary, Serdült Orsi nemrég anyuka lett. Az örömhír hallatán ellátogattuk egykori vetélytársaihoz, akik már szintén édesanyák. Kaló Jenni, Polgár Kriszta és Dobó Ági elmesélték az eddigi tapasztalataikat, sőt, jó tanácsokkal is ellátták Orsit.
Létezik egy titkos szövetség az országban, amiről csak kevesen tudnak, és csak néhányan léphetnek be a tagjai közé. Ez a csoport ugyanis nem más, mint a szépségkirálynő anyukák klubja.

A sort a 2008-as Miss Universe Hungary Dammak Jázmin kezdte 3 évvel ezelőtt. Majd őt követte egykori vetélytársa, Polgár Kriszta. A szépség a Miss Earth versenyen képviselte Magyarországot. Pár évvel később, viszont már anyaszerepben tündökölt.„26 éves voltam, amikor az első fiam megszületett és 28, amikor a második.”


Nem sokkal ezután Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary is belépett a klubba. Kisfia Beni 2013-ban született, amikor Ági mindössze 25 éves volt. Akkoriban úgy érezte, lehet, hogy túl fiatalon lett anyuka. Most már azonban épp ideálisnak gondolja ezt a kort a gyerekvállalásra.„… azért még tele vagyunk energiával, nem vagyunk fáradtak, amire azért szükségünk is van. Az első időszak azért megterheli az édesanyákat. És hát nyilván később is, amikor a gyerek elindul és aktív, rohanni kell utána.”

A 2010-es Miss Earth Hungary, Kalló Jennifer is a 20-as évei közepén lett édesanya. És a gyereknevelésben is hasonló elveket vall, mint társai.Jenni rengeteg új programot épített be az életébe Áron születése után és ő is, akárcsak a többiek, mindenhova magával viszi kisfiát. A pici alig múlt 10 hónapos, de máris világjáró. Szülei már 5 alkalommal vitték magukkal külföldi utazásra.

Az elit társaság tagjainak egytől-egyik fiúgyermekeik vannak. Eddig úgy gondoltuk, hogy ez is egyfajta bekerülési kritérium lehet. De a legutóbbi csatlakozó Serdült Orsi rácáfolt elméletünkre. A 2009-es Miss World Hungary pár héttel ezelőtt ugyanis egy gyönyörű kislánynak adott életet.

Az alábbi képre kattintva megnézhetitek, hogy mit üzentek a szépségkirálynő-anyukák Serdült Orsinak:

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók