KERESÉS search-close

Ők már biztosan elkelnek idén!

szerző:
2016.02.09. 17:17
Lassan itt a tavasz, kezdődik az esküvői szezon. A Story Extra összegyűjtötte, kik azok a sztárok, akik idén mondják ki a boldogító igent.

„Lehet, hogy én is köztük vagyok.”

Ők már biztosan elkelnek idén!


Minden ember életében az egyik legszebb és legemlékezetesebb pillanat az esküvője. Ezzel a külföldi sztárok sincsenek másképp. Nekik azonban meg van a lehetőségük, hogy egy hétköznapi esküvőhöz képest sajátjukat még hatalmasabbá, még csillogóbbá tegyék. Sofia Vergara tavaly évvégén mutatta meg, hogy ha világsztár az ember, akkor milyen léptékűnek kell lennie a dolognak. Felköthetik tehát a gatyát, akik idén fognak házasodni.

Ők már biztosan elkelnek idén!
Sofia Vergara 43 évesen is egy kisbabára vágyik . Kattints és nézd meg a videót!

Robert Pattinson az Alkonyat című filmben már kipróbálhatta, milyen is egy esküvői ceremónia. Most pedig a valós életben is hasonlóra készül szerelmével.

Ők már biztosan elkelnek idén!

Igazi rapper házasság lesz Nicki Minaj és Meek Mill között. A férfi áprilisban jegyezte el az énekesnőt. A nagy napon talán nem is kérdéses, hogy milyen zene fog majd szólni.

Ők már biztosan elkelnek idén!
 
Evezzünk komolyabb vizekre! Lady Gaga is lezárta életében a rossz románcokat. Szíve már csak a sorozat színész Taylor Kinneyé. Gaga tavaly Valentin-napon kapott egy félmillió dolláros gyűrűt. Persze nem verseny, de aki megteheti a sztárok közül, az drága eljegyzési gyűrűt választ párjának.

Ők már biztosan elkelnek idén!
Kattints a képre és nézd meg, hogyan énekelte Gaga a nemzeti himnuszt a Super Bowl előtt!

Nemrégiben a Story Extra is beszámolt Mariah Carrey nyolcmillió fontos ékszeréről; James Packerrel ők is 2016-ban tehetik hivatalossá kapcsolatukat.

Ők már biztosan elkelnek idén!
Kattints a képre és nézd meg a videót!

Carreyhez hasonlóan Eva Longoria kezét is egy üzletember kérte meg, Jose Antonio Baston a szerencsés. Róla keveset tudni, de stílusérzéke biztosan van; az eljegyzés a Taj Mahal előtt történt decemberben. Longoria egy dologból biztosan nem enged: ragaszkodik egy hatalmas mexikói esküvőhöz.

Ők már biztosan elkelnek idén!
Kattints a képre és nézd meg a videót!

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való