Műsorújság
RTL Most

Modell lányokat támadnak

Túlnyomórészt a nők körében örökös téma, hogy nem elégedettek az alakjukkal. Amikor túl vannak az önsajnálaton, és egy rövid időre félre tudják tenni saját testük méregetését, akkor jön a következő lépés. Azokat kezdik kritizálni, akik büszkén vállalják önmagukat úgy, ahogy vannak.
Az élet szinte minden területén ismerős ugye, hogy soha nem jó semmi?! Akinek göndör a haja, az kivasalja, akinek szög egyenes, az begöndöríti. Akinek sok a munkája, az nyugalomra vágyik, akinek nincs mit csinálnia, az pedig sok-sok elfoglaltságra – és még sorolhatnánk a különböző problémákat, de ehelyett inkább abba kellene belegondolnunk, hogy mi történne, ha egy pillanatra megállnánk, és azt értékelnénk, amink nekünk van.

Visszakanyarodva a női idomokhoz, fontos megemlíteni a túl sovány és túl kövér megbélyegzéseket. Érdekes, hogy olyat nem sűrűn mondunk, hogy pont jó, vagy tökéletes, de vajon miért?Kerri Verna, jógaoktató közösségi oldalán a tengerpartról posztolgatja képeit, melyeken különböző pózokban látható. Aki ezeket a fotókat végignézi, láthatja, hogy teljesen elégedett magával, és nem szégyelli megmutatni testét, természetesen teljes mértékben ízlésesen. De egyszer jött egy rosszindulatú hozzászólás, ugyanis valaki úgy ítélte meg túl nagy a feneke ahhoz, hogy fehér rövidnadrágban mutatkozzon a nagyvilág előtt. Azt természetesen nem árulta el a kommentelő, hogy Kerri belsőbékéjére, formás idomaira vagy esetleg a helyszínre féltékeny, de az több mint biztos, hogy ha nem lenne az, nem állt volna meg azért, hogy gondolatát megossza az oktató követőivel. A szőke lány sem hagyta szó nélkül a történteket:


„Beszéljünk egy kicsit a testszégyenről! Legutóbb, amikor fehéret viseltem, valaki azt írta, hogy nagy a fenekem, és nem lenne szabad fehéret felvennem. Habár teljesen elégedett vagyok a testemmel és a testképemmel, volt olyan nap, amikor nem így éreztem. Azonnal töröltem a képet, és elkezdtem közelebbről megnézni a többi fotóimat is. Nem gondoltam, hogy kövér vagyok, de foglalkoztatott a kérdés, ami a fehér viselését illeti, ha kövérnek tűnök benne. Egy kellemesen átaludt éjszaka után mikor felkeltem, azon csodálkoztam, hogy miért hagyom egy idegen internetes „trollnak”, hogy olyan mértékig hasson rám, hogy letöröljem a képemet! Ezek a fotók nekem készültek és senki másnak. Szeretem a divatot, a fotózást, a kutyákat, a jógát, a fitneszt és a tengerpartot. Ezek mind értem vannak, és én nagyon boldog vagyok, hogy az vagyok, aki. Ha valakit pedig inspirálok ezekkel, az még jobb. Szóval, ha úgy gondolod, hogy túl nagy a fenekem, vagy fehérben annak tűnik, és ezt el is akarod mondani, akkor 1. te egy troll vagy, és 2. köszönöm a véleményedet, de nem kérdeztem és nem érdekel” – majd ösztönzően hozzátette, hogy minden nőnek szeretnie kell a testét, és viselhet fehéret, ha ahhoz van kedve.
 
 

A photo posted by Kerri Verna (@beachyogagirl) onNem csak a külföldi Insta-sztárok vannak kitéve ilyen jellegű „jóakaróknak”. Hazánkban legutóbb Palvin Barbi kapott hideget-meleget legújabb fotózása miatt. A 22 éves modell szintén vízparton pózol, csak ő fürdőruhában. Látványosan nőiesedik, ami valakinek annyira szúrta a szemét, hogy elindított egy lavinát: konkrétan lekövérezte a csinos lányt. Valószínűleg korábban irigykedhetett karcsú vonalaira, és kárörvendő, amiért ezúttal teltebb idomait mutatta meg a kamerának. De azért valljuk be, a kövér az nem ilyen! A lányt is meglepte a kritika, és nem érti, hogy erre miért volt szükség. Szerencsére ő sem ért egyet a negatív hozzászólással.
És akkor a másik véglet, amikor egy fotóriportert azzal vádolnak, hogy túl sovány. Ő Sjana Elise:
Eljött az a pillanat, amikor ki kell jelentsük: Elég volt ebből! Az emberek nem egyforma adottságokkal rendelkeznek, és mindenkinek abból kell kihoznia a maximumot, amit kapott. Ráadásul szubjektív, hogy kinek mi tetszik, de ahhoz senkinek sincs joga, hogy önmagát felhatalmazza mások önbizalmának rombolására.

képek: Instagram
 

Legnézettebb videók