Műsorújság
RTL Most

Janicsák Veca belejött az anyaszerepbe!

Az énekesnő két hónappal ezelőtt lett anyuka, amikor megérkezett kislánya, Emma. Veca eleinte, sok elsőgyermekes anyukához hasonlóan, sokat izgult az új kihívások miatt. Mára ez azonban teljesen elmúlt, sőt nem is marad sokáig főállású anyuka.
„28-án érkezett meg a kincsem és önmagától jelezte, tehát nem betervezett volt, hanem úgy döntött, hogy ő érkezik.”

Az énekesnő nagyon jól bírta a várandós időszakot, a szülésnél azonban már nem volt ekkora szerencséje.

„Nem természetes úton hoztam világra, de hát ennek leginkább egészségügyi okai voltak.”

Veca csak egy héttel a szülés után osztotta meg a hírt a nyilvánossággal. Már akkor nagyon ügyelt arra, hogy a baba arca ne látszódjon egyértelműen és ehhez azóta is tartja magát.Ha valaki, akkor ő aztán tudja, milyen ismert szülő gyermekeként felnőni. Janicsák István, a Zizilabor frontembere ugyanis Vecát is hasonló elvek szerint nevelte.Az, hogy Emma vajon tovább örökli-e anyukája és nagypapája tehetségét, az valószínűleg csak a későbbiekben derül majd ki. Bíztató jelek már most is akadnak.

„Emma nagyon-nagyon nyugodt, nagyon kiegyensúlyozott kisgyerek. Ráadásul nagyon ügyesen sír. Mindig tudom, hogy mire gondol.”

Veca eleinte sokat aggódott, vajon hogyan boldogul majd az anyai teendőkkel, de mint mondja, ő is rájött, hogy ezek a dolgok ösztönösen jönnek. Emma babával, pedig mázlija van.Veca egyelőre csak egy videóklip kedvéért húzott fel fehér ruhát néhány éve, pedig párjával már kétszer is eljegyezték egymást. Emmát is együtt nevelik hasonló elvek szerint.

Szerencsés, ugyanis nagyon sok segítsége van a baba nevelésében, anyukája és a családtagok bármelyik percben ott teremnek, amikor csak szüksége van rá, illetve a büszke kispapa is kiveszi a részét a teendőkből.

Kattintsatok a képre a Story Extra riportjáért!

Legnézettebb videók