Műsorújság
RTL Most

Ha tökéletes testek után kutatnál az interneten, segítünk!

Miután a hét egyik posztja Palvin Barbaráé volt a Story Extrában, gondoltunk egyet, és elmerültünk a szupermodellek világában. Azon belül is az Instagramjaikban. A képek óceánjában akadtak pőre testek, smink nélküli szelfik, csókok, ölelések és cukiskodások. Jöjjön a kép-kalandozás!
A modellek mindennapjai veszélyesek, mármint nem magukra nézve, hanem az átlag halandók szempontjából. Ugyanis nem véletlenül az a szakmájuk, ami: olyan mesterien képesek a legjobb formájukat hozni egy-egy kattintás előtt, hogy ehhez a legtöbbször még profi fotósra sincs szükségük, hiszen egy mobiltelefon is elég követőik kikészítéséhez, vagyis kielégítéséhez – értsétek jól a dolgot.

A posztok tengerében pedig könnyedén elveszhetünk, hiszen a modellek – kicsiny hazánk vagy éppen a világ bármely területén – előszeretettel sorozzák meg szexi képekkel az oldalaikat.

Most elmerülünk egy-két híres hölgy képeiben! Először vegyük elő a magyar élvonalat:

Palvin Barbara
 
Lassan nemzeti kinccsé is avathatnánk, hiszen mióta majdnem összejött Justin Bieberrel és Leonardo DiCaprióval – persze túlzunk, hiszen csak fotózkodtak –, illetve a külföldi karrierje is villámsebességgel beindult, rengetegen kattantak rá a magyar modellre, akinek lassan 3 millió követője van.
Mihalik Enikő

A másik féltve őrzött büszkeségünk ő, aki Barbihoz hasonlóan megfordult a legnagyobbak mellett a Victoria Secret legendássá vált show-ján – nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ezen a híres kifutón lejtett végig. Noha, Enikő elsőre egy visszafogott, szende teremtésnek tűnhet, nem kell félteni. Nem egyszer állt már Terry Richardson kamerája előtt, aki előszeretettel vetkőzteti modelljeit, és saját instáján is előszeretettel packázik a határokkal, nem egy képét szedették már le a túlzott pucérkodás miatt.És akkor nézzünk szét a legnagyobb külföldi nevek között. Ugye, minden korszaknak megvannak a maga legendás sztárjai: a 90’-es években Cindy Crawford, Naomi Campbell vagy éppen Claudia Schiffer volt az etalon. Na de most mi a helyzet?

Candice Swanepoel
 
A dél-afrikai modell az egyik leghíresebb arca a korábban már említett Victoria Secretnek. Nem véletlen, hogy a közösségi médiában angelcandices néven találhatjuk meg – majd 8 millió követővel. És nem is csoda, hiszen gyönyörű képeket tesz ki – többnyire magáról –, de azok a képei is csodásak, melyeken csak a helyeket fotózza, amerre éppen dolgozik.

Gisele Bündchen

Azt hinnénk, hogy a 35 éves modellt már rég kiütötték a trónról a fiatalabb feltörekvők, de erről egyáltalán nincs szó. Sőt, Gisele azon túl, hogy még mindig modellkedik, komoly üzletasszony is és családanya. Na, ezt a időbeosztást nem irigyelheti tőle senki, mégis profin delegálja saját magát.
Behati Prinsloo
 
Magyar viszonylatban nem biztos, hogy sokat mond a neve, pedig a tengeren túlon igazi sztár, és a top modellek egyike. Ja, és nem mellesleg a Maroon5 énekesének a felesége, aki az együttes „Animals” című klipjében is enyelgett egyet kedvesével.

Cara Delevingne
 
És akkor a végére jöhet a mostanság a filmek világa felé kacsintgató Cara, aki legközelebb a Suicide Squadban fog boszorkánykodni egyet, de a szemfülesek találkozhattak vele a Pán és a Papírvárosok című filmekben is. Ő abszolút a bolondos vonalat képviselve nevetteti meg minden nap a követőit.Valójában a végtelenségig sorolhattuk volna a jobbnál-jobb instákat, de mára legyen ennyi. Jövő hét pénteken folytatjuk az online minisorozatunkat!


 

Legnézettebb videók