KERESÉS search-close

Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

szerző:
2016.02.19. 17:51
A színész menekülni kényszerült, amiért bármekkora árat hajlandó lett volna fizetni. Nagy Sanyit a fizikai fájdalmak sem tudták megállítani.
Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

„Nagyon besokalltam. Ugye az életem minden területén összejött nagyon sok minden.”

 

Sanyi saját bevallása szerint mindig is utált egyedül lenni, most mégis a magányt és az El Caminot választotta. Barátja segítségét kérte, aki szívesen adott kölcsönt, hogy elvonulhasson a világ elől. A színész 12 napot volt távol, de szenzációsan érezte magát.
 

„Én 10 nap alatt mentem 300-at (…) azért az elég kemény. Szétment a lábam, a talpam, a vízhólyag, szóval minden.”


Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

A fizikai fájdalmak ellenére eljutott Burgosig és már-már megvilágosodott a hosszú út alatt. Az egyedüllét felerősítette telepatikus képességeit.

 

„Hihetetlen dolgokat tapasztaltam meg. Először is, mivel ingerszegény a környezet, ezért azt éreztem, hogy ha gondolok valakire, vagy valamire, akkor a szervezetem rögtön reagál rá és észre is veszem.”


Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

Ha tehetné, mindenki számára kötelezővé tenné az El Caminot, habár ő sem a teljes távot gyalogolta végig. Az utolsó napon olyan érzése volt, mintha a gyerekkorába csöppent volna, és mintha minden az övé lenne, ami körbeveszi.
 
Fájdalmakkal küzdött Nagy SanyiKattints a képre és nézd meg a videót!

Legfrissebb Story Extra

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való