Műsorújság
RTL Most

Fájdalmakkal küzdött Nagy Sanyi

A színész menekülni kényszerült, amiért bármekkora árat hajlandó lett volna fizetni. Nagy Sanyit a fizikai fájdalmak sem tudták megállítani.

„Nagyon besokalltam. Ugye az életem minden területén összejött nagyon sok minden.”

 

Sanyi saját bevallása szerint mindig is utált egyedül lenni, most mégis a magányt és az El Caminot választotta. Barátja segítségét kérte, aki szívesen adott kölcsönt, hogy elvonulhasson a világ elől. A színész 12 napot volt távol, de szenzációsan érezte magát.
 

„Én 10 nap alatt mentem 300-at (…) azért az elég kemény. Szétment a lábam, a talpam, a vízhólyag, szóval minden.”A fizikai fájdalmak ellenére eljutott Burgosig és már-már megvilágosodott a hosszú út alatt. Az egyedüllét felerősítette telepatikus képességeit.

 

„Hihetetlen dolgokat tapasztaltam meg. Először is, mivel ingerszegény a környezet, ezért azt éreztem, hogy ha gondolok valakire, vagy valamire, akkor a szervezetem rögtön reagál rá és észre is veszem.”Ha tehetné, mindenki számára kötelezővé tenné az El Caminot, habár ő sem a teljes távot gyalogolta végig. Az utolsó napon olyan érzése volt, mintha a gyerekkorába csöppent volna, és mintha minden az övé lenne, ami körbeveszi.
 
Kattints a képre és nézd meg a videót!

Legnézettebb videók