Műsorújság
RTL Most

A tetovált férfi a nők álma?

Mióta egyre több művész élheti ki kreativitását az emberi bőrön, mint élő vásznon, azóta a látványuk is egyre elfogadottabb. Sőt, manapság már azok vannak kevesebben, akik semmiféle „bélyeget” sem viselnek a testük különböző pontjain. Na de hölgyek, tegyünk rendet a világban! Szexi vagy ciki a televarrt férfitest?
Sokan vallják – köztük Istenes Bence is, hogy ha valaki elkezd tetováltatni, nem fog tudni leállni. Ám a műsorvezető úgy gondolja, ő érezni fogja hol a határ. Amit ugyan mi még nem tudunk, de az biztos, hogy az egyik karja már szinte most is teljesen tele van varrva. Még Csobot Adél is kiélhette kreativitását párja testén…Emlékeztető! Hamarosan indul a Főzd le anyámat! című műsor, ahol a versenyző párosok mellett Istenes Bence garantálja majd a jó hangulatot. A képre kattintva megnézhetitek, hogyan vizsgázott Bence a konyhai tesztünkön:Ha már szó esett arról, hogy tudnunk kell nemet mondani, és fel kell ismernünk azt a pontot, ami az elég, muszáj megemlítenünk a sztárfocistát is. David Beckhamnek szinte nincs egyetlen porcikája sem, amit elkerült volna a végzetes fekete tinta. A brit sármőr a tetoválásokat családjához hasonlította, ami az örökkévalóságukat illeti. A Spice Girls egykori dívája is helyt kapott férje testén, de emellett gyermekeiről is megemlékezett különböző pontjain az apuka.Nemcsak a külföldi sztárvilágban találhatunk olyan hírességet, aki gyermekeit folyton magával hordja, de természetesen levakarhatatlan kép formájában. Kiss Endi lányainak arcképeit varratta mellkasára, hogy a tükörből akkor is visszanézhessenek rá, amikor éppen nincsenek együtt. És hát valljuk be, kinek ne tetszene az az ellentmondás, ami egy érző szívű tetovált rocker apukából árad?!

Kattints a képre és nézd meg, melyik női testrésznek nem tud ellenállni a Hooligans dobosa!

És ha az érző szívű tetovált apukáknál tartunk, ne menjünk el szó nélkül Robbie Williams mellett sem! Az aranytorkú énekes nemcsak hangjával vadítja meg a hölgy rajongóit, de a textilt is gyakran elfelejti felvenni egy-egy fotó elkészítéséhez. Így legalább centiről centire végigvehetjük, milyen motívumokat választott magának a világsztár. A kislányához kapcsolódó maci feltűnt már nektek az alkarján?Természetesen az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja sem maradhat ki a gyűjteményünkből, hiszen Marciról mindenki tudja, hogy egy belevaló nőcsábász. Vajon a tetoválásainak vagy inkább a belső értékeinek köszönheti hódítási sikereit?

A képre kattintva megnézheted a videót!

És akkor a végére még egy ajándék a Tom Hardy rajongóknak:
 
Kép: Tumblr

Legnézettebb videók