Műsorújság
RTL Most

A sztárok kimaxolták a telet

Ezek a hazai hírességek tudnak élni. A hideg ellenére nem a szobájukban kuckózták be magukat egy jó meleg plédbe, egy forró ital és valamilyen olvasmányos könyv társaságában, hanem inkább úgy döntöttek, szembenéznek a mínuszokkal, na és persze a nem mindig békés hótakaróval.



A szexi Dukai Regina még egy hónappal ezelőtt nem is sejtette, micsoda lavinát fog elindítani – persze nem a havas lejtőkön. Az elmúlt napokban nagy port kavart új párkapcsolata, ezért úgy döntött, hogy inkább véget vet a találgatásoknak, és Instagram oldalán nyílt bejegyzést tett közzé követői számára. Ahol egyébként hetekkel korábban még rózsaszín nadrágos overáljában pózolt.





Be kell lássuk, Debreczeni Zitának is jól áll a síelős öltözet. Ő nem is olyan régen hódolt párjával, Giannival együtt ennek a népszerű léces sportnak. A közösségi oldalra feltöltött fotó azonban félreérthetőre sikerült, de a látszat csal! Az olasz étteremtulajdonos valójában nem mutat be Zita hűséges követőinek.



Debreczeni Zita és Gianni végre a tévében is felvállalják szerelmüket. Kattints, és nézd meg a videót!

Úgy tűnik, Kiss Ramóna is a rózsaszínre esküszik, ha a síszerkójáról van szó. A sorozatfüggők által leggyakrabban Zsófiként emlegetett színésznő nem tud hibázni. Hiába próbálja elviccelni a fotókat, mindig dögös a képein (is).






Az RTL Klub Havazin című műsorában Nyári Dia az időjáráshoz képest lenge öltözetben ragadott léceket, hogy Dr. Tóth társaságában leszáguldozzon az Alta Badia havas pályáin. A Barátok közt Hannája rendszeresen posztol sportos fotókat, de az biztos, hogy ettől nem a hideg rázza ki a rajongókat.


Kattints a képre a további fotókért!


Ha már szóba került a téli sportok szerelmeseinek szánt műsor, Bozsek Márkot és Müller Attilát sem szabad kihagynunk a felsorolásból. A Szeress most! című sorozatban Pető Lőrinc karakterét alakító színész, és a korábban a Mátyás király téren élő Fekete Szabolcs is nagyon élvezte a fagyos kihívást.


Kattints a képre a további fotókért!

És persze az X-Faktor két mentora, Nagy Feró és Keresztes Ildikó, illetve a műsor korábbi győztese, Danics Dóra is kivette a részét a csúszkálásból!




Kattints a képre a további fotókért!


Fluor Tomi még csak órákkal ezelőtt érkezett meg a tett helyszínére, de máris akklimatizálódott baráti társaságával. Ne is csodálkozzunk! Ez elnöki ügy…





Sajnos azonban nem mindenkinek alakult szerencsésen a téli szerelem. VV Seherezádé balesetet szenvedett lesiklás közben, így ő bekötözött kézzel volt kénytelen folytatni a snowboardos száguldozást.



 

Legnézettebb videók