Műsorújság
RTL Most

Újra összeállt a Tuti gimi csapata

Ha nem is egy újabb rész forgatása miatt, de mindenképpen a rajongók kedvéért.
A Tuti gimi című sorozat 2003-ban indult, és készítői egészen 2012-ig folyamatosan előálltak újabbnál újabb epizódokkal és évadokkal. Azonban egyszer minden jó véget ér, és ez alól a Tuti gimi sem volt kivétel. A sorozat színészei az együtt töltött kilenc év alatt szoros barátságokat kötöttek, melyek a mai napig tartanak. A stáb idén ősszel újra összeállt egy rajongóknak szervezett találkozó erejéig, melyen Chad Michael Murray kivételével minden színész részt vett. Az eseményről fotók is készültek, melyek a hírességek közösségi oldalaira is kikerültek a "nagy család" címkével ellátva. Sophia Bush és Bethany Joy Lenz pár héttel a találkozó után is posztolt egy közös képet, melyet egy kávézóban készítettek. A fotó alá Sophia a következőket írta: "Hálás vagyok a régóta tartó barátságokért az életemben, melyek mint a bor, az idő múlásával válnak egyre jobbá." Bethany is megosztotta a Sophia által feltöltött képet, melyet így kommentált: "Imádnivaló és inspiráló vagy!"
A sorozatnak úgy tűnik, hogy nem lesz újabb évada, legalábbis Sophia egy interjúban elárulta, hogy nem tud semmiféle folytatásról.

Forrás: eonline.com, usmagazine.com

Nézd a Tuti gimi című sorozatot vasárnap 04:00-kor az RTL Klubon!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók