Műsorújság
RTL Most

Új sorozatok az RTL Klubon - Vetélytársa akad a Szulejmánnak?

Két új sorozattal bővül az RTL Klub repertoárja, melyek januárban startolnak. 


A vihar című új napi sorozat első része január 5-én, hétfőn, 14:50-kor debütál az RTL Klubon.
 
A gyönyörű Marina Reverte (Ximena Navarrete) kiáll egy alkalmazottja mellett, amiért elveszíti vezetői állását. Marina a tüdőbeteg édesanyjára gondolva elfogadja váratlanul feltűnt jóakarója ajánlatát. Egy tengerparti kisvárosba költözik, hogy felfuttassa ajándékba kapott cégét. Hamarosan azonban szerelmes lesz Damián Fabréba (William Levy), a faragatlan, ám becsületes és vonzó halászhajó-kapitányba. Szerelmüket azonban senki sem nézi jó szemmel.
 A Szerelemben, háborúban című új széria január 9-én, pénteken, este 21:15-kor dupla epizóddal kerül képernyőre. A török sorozat, melyet a Szulejmán riválisaként emlegetnek, hetente jelentkezik majd új résszel.

A cári Oroszországban egyre erősödik a politikai ellenállás, és veszély fenyegeti a cár uralmát. Néhány katona Kurt Seyit Eminof hadnaggyal (Kıvanç Tatlıtuğ) hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. A bálok, családi látogatások során a szoknyavadász hadnagy megismeri Surát (Farah Zeynep Abdullah), és ezzel megváltozik az élete. Ám a hírhedten cárpárti Eminof család tagjaként szembekerül Sura tehetős famíliájával, amely az ellenállást támogatja.
 

Legnézettebb videók