Műsorújság
RTL Most

Új krimisorozat a Cool-on! Ma este érkezik a Rosewood!

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak mától a nézők, ugyanis 19:15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja.
A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, az ország legnézettebb kábelcsatornáján debütált például óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi sem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

Ha egy kicsit mélyebben és részletesebben is olvasnátok a sorozatról és a karakterekről, a készítőkkel és a főszereplővel, Morris Chestnuttal készült interjúból mindent megtudhattok!

Sőt, az alábbi képre kattintva az első rész promóját is megleshetitek:

Legnézettebb videók