Műsorújság
RTL Most

Tricia Helfer a cicák megmentője

A Minden lében négy kanál szőke sztárja szabadidejében elárvult macskák megsegítésével foglalkozik. A színésznő nem csak pénzbeli támogatást nyújt az állatoknak, de otthonába is befogadja őket.
Forrás: tumblr.com
 
Akinek van otthon háziállata tudja, hogy mennyire hozzá tudnak nőni az ember szívéhez ezek a jószágok. Tricia Helfer esetében sincs ez másképp. A gyönyörű színésznő egy interjúban mesélt tizennégy éve kezdődő szenvedélyéről, árva cicák örökbefogadásáról.

"Bella és Delilah még akkor került hozzám, amikor New Yorkban éltem. Egy sikátorban találtak rájuk és hét testvérükre. Ezen kívül nem tudok róluk mást, csak hogy ők voltak az alom utolsó kiscicái. Figyelmeztetett az örökbeadójuk, hogy nem véletlenül nem vitte el őket még senki: Bellának nagyon érdekes lábai vannak, hisz első mancsain plusz egy karom található. Ezek ellenére azonnal beleszerettem a két cicusba, és hazahoztam őket. Ekkor még csak kilenc hetesek voltak, most pedig már tizennégy esztendősek."
 
Forrás: tumblr.com

"A Cesar névre keresztelt macsekomat Los Angelesben fogadtam örökbe. Már régóta az utcán élt és a környékbeli gyerekek játszópajtása volt. Egy nap leszakadt, öt helyen eltört állkapoccsal talált rá az egyik lakó, aki befogta őt, és a helyi állatorvoshoz vitte. A doki szerint egy kutya támadhatta meg őt. Szerencséjére ott dolgozott egy macskákat segítő szervezet egyik önkéntese is, így a sebészeti beavatkozásokat a Kitten Rescue finanszírozta, majd később gazdát is ők kerestek neki. Ekkor jöttem én a képbe, amikor ellátogattam hozzájuk, és azonnal beleszerettem Cesarba, aki imádja az embereket és furcsa mód a kutyákat is."
 
Forrás: tumblr.com

"Rajongok az állatok megmentéséért. Hihetetlenül hálásak tudnak lenni ezek a jószágok. A gondozásukba fektetett energia teljes mértékben megtérül, hisz annyi szeretet adnak. "
 
Szerencsére a színésznő párja, Jonathan Marshall jól tolerálja Tricia macskamániáját, és ő maga is nagyon kedveli a befogadott cicákat.

"A férjemmel akkor ismerkedtem meg, amikor Bella és Delilah hozzám került. Azonnal megszerette őket és azóta támogatja az állatgondozást. Korábban nem volt semmilyen házi kedvence, de amióta megtapasztalta ennek örömét, azóta őrülten imádja a cicákat."
 
Forrás: tumblr.com

Nézd a Minden lében négy kanál című sorozatot április 11-én, szombaton 00:15-kor az RTL Klubon!

Forrás: hngn.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók