Műsorújság
RTL Most

Tomboló érzelmek, szerelmi drámák, romantika - Januárban két új sorozattal erősít az RTL Klub

2015-ben sem kell aggódniuk a telenovellák kedvelőinek, hiszen idén januárban – a közkedvelt sorozatok mellett - két új romantikus sorozatot is nyomon követhetnek a nézők. A vihar, valamint a Szerelemben, háborúban nem mindennapi izgalmakat tartogat.
A vihar című mexikói romantikus sorozat most először jelentkezik az RTL Klubon. Míg Marina, állását elveszítve, reményekkel telve érkezik a halászfaluba, hogy új életet kezdhessen, addig Esterchita a faragatlan halászhajó-kapitányról ábrándozik, akibe reménytelenül szerelmes. A William Levy főszereplésével fémjelzett, érzelmi viharokban bővelkedő sorozatot minden hétköznap, 14:50-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Pénteken este a cári birodalom pompában úszó világába kalauzolja a nézőket a Szerelemben, háborúban című sorozat. A 21:15-től, dupla epizóddal jelentkező sorozatban veszély fenyegeti a cár uralmát az egyre fokozódó politikai ellenállás miatt. Néhány katona, Kurt Seyit Eminof hadnaggyal hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. Ám a szoknyapecér hadnagy életébe nem várt fordulatot hoz Sura megismerése, akivel azonnal egymásba szeretnek. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen. A hadnagy ugyanis szembekerül a lány családjával, amely az ellenállást támogatja. A bálokkal, fényűző családi összejövetelekkel, szerelemmel és drámával fűszerezett sorozatot január 9-től, minden pénteken nyomon követhetik majd a nézők az RTL Klubon.

Legnézettebb videók