Műsorújság
RTL Most

Tomboló érzelmek, szerelmi drámák, romantika - Januárban két új sorozattal erősít az RTL Klub

2015-ben sem kell aggódniuk a telenovellák kedvelőinek, hiszen idén januárban – a közkedvelt sorozatok mellett - két új romantikus sorozatot is nyomon követhetnek a nézők. A vihar, valamint a Szerelemben, háborúban nem mindennapi izgalmakat tartogat.
A vihar című mexikói romantikus sorozat most először jelentkezik az RTL Klubon. Míg Marina, állását elveszítve, reményekkel telve érkezik a halászfaluba, hogy új életet kezdhessen, addig Esterchita a faragatlan halászhajó-kapitányról ábrándozik, akibe reménytelenül szerelmes. A William Levy főszereplésével fémjelzett, érzelmi viharokban bővelkedő sorozatot minden hétköznap, 14:50-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Pénteken este a cári birodalom pompában úszó világába kalauzolja a nézőket a Szerelemben, háborúban című sorozat. A 21:15-től, dupla epizóddal jelentkező sorozatban veszély fenyegeti a cár uralmát az egyre fokozódó politikai ellenállás miatt. Néhány katona, Kurt Seyit Eminof hadnaggyal hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. Ám a szoknyapecér hadnagy életébe nem várt fordulatot hoz Sura megismerése, akivel azonnal egymásba szeretnek. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen. A hadnagy ugyanis szembekerül a lány családjával, amely az ellenállást támogatja. A bálokkal, fényűző családi összejövetelekkel, szerelemmel és drámával fűszerezett sorozatot január 9-től, minden pénteken nyomon követhetik majd a nézők az RTL Klubon.

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók