Műsorújság
RTL Most

Sofía Vergara műmelleket szeretne

Az Egy rém modern család színésznője félmeztelenül pózolt a Vanity Fair legújabb számában, így láthatóvá vált hatalmas kebelmérete is. Sofía ennek ellenére a plasztikai műtéten gondolkozik.
Forrás: tumblr.com

A negyvenkét éves Sofía Vergara, aki az Egy rém modern család című sorozatnak köszönheti hírnevét, a Vanity Fair legújabb számának címlapján pózol. A színésznőről a legendás Annie Leibovitz készítette a képeket, aki lenyűgöző portréfotóiról híres. "Csodálatos érzés olyan emberrel dolgozni, akiben megbízol." - áradozott Sofía a fotósról.
 

Forrás: tumblr.com

A hatalmas keblek bár esztétikusak, Vergara számára mégis terhet jelentenek. Mindezek ellenére a színésznő minden további nélkül vetette le blúzát a fotók kedvéért.

"Hatalmasak a melleim, ezért egész életemben szenvedtem a melltartó vásárlással. Rémálom az egész! Amikor Los Angelesbe költöztem, az volt az első dolgom, hogy sztriptíztáncos üzleteket keressek, mert csak ott árulnak nagy méretű fehérneműt. Higgyétek el, néha azt kívánom, bárcsak műmelleim lennének. Amikor lefekszem, a gravitáció miatt szétlapulnak a mellkasomon.” 
 
Nézd az Egy rém modern család című sorozatot április 12-én, vasárnap 13:05-kor az RTL Klubon!
 
Forrás: foxnews.com

Legnézettebb videók