Műsorújság
RTL Most

Rengeteg jelölés, nulla bezsebelt díj - People's Choice Awards 2015

Az RTL Klub sorozatsztárjai több kategóriában is jelöltek voltak, azonban egyikőjüknek sem sikerült nyerni.
Forrás: People's Choice Awards Hivatalos Facebook oldala

Idén negyvenegyedik alkalommal rendezték meg a People's Choice Awards névre keresztelt díjátadó gálát, mely a hírességek színe-javát felvonultatta. A január 7-én megrendezett eseményen a nagyközönség szavazatai alapján osztották ki a díjakat. Számos kategóriát hirdettek meg különböző műfajok szerint, így a zene, a mozifilmek és a televíziós sorozatok sztárjait egyaránt jutalmazták.

Az RTL Klub szériáinak színészei több kategóriában is jelölve voltak. Íme néhány ezek közül: a Dr. Csont és A mentalista a legjobb krimisorozat, az Odaát a legjobb sci-fi sorozat, Charlie Hunnam a legkedveltebb sorozatsztár, David Boreanaz és Simon Baker a legjobb krimisorozatbeli színész, Emily Deschanel a legjobb krimisorozatbeli színésznő, Jared Padalecki és Jensen Ackles a legjobb sci-fi sorozatszínész, David Boreanaz és Emily Deschanel, valamint Jared Padalecki és Jensen Ackles pedig a legkedveltebb tévés páros kategóriában indult.

Sajnos egyikőjüknek sem sikerült elnyerni a közönség kegyeit, hisz egy díjat sem vihettek haza, azonban mindenki számára emlékezetes esemény volt a tegnapi.

Forrás: washingtonpost.com

Legnézettebb videók