Műsorújság
RTL Most

Rengeteg jelölés, nulla bezsebelt díj - People's Choice Awards 2015

Az RTL Klub sorozatsztárjai több kategóriában is jelöltek voltak, azonban egyikőjüknek sem sikerült nyerni.
Forrás: People's Choice Awards Hivatalos Facebook oldala

Idén negyvenegyedik alkalommal rendezték meg a People's Choice Awards névre keresztelt díjátadó gálát, mely a hírességek színe-javát felvonultatta. A január 7-én megrendezett eseményen a nagyközönség szavazatai alapján osztották ki a díjakat. Számos kategóriát hirdettek meg különböző műfajok szerint, így a zene, a mozifilmek és a televíziós sorozatok sztárjait egyaránt jutalmazták.

Az RTL Klub szériáinak színészei több kategóriában is jelölve voltak. Íme néhány ezek közül: a Dr. Csont és A mentalista a legjobb krimisorozat, az Odaát a legjobb sci-fi sorozat, Charlie Hunnam a legkedveltebb sorozatsztár, David Boreanaz és Simon Baker a legjobb krimisorozatbeli színész, Emily Deschanel a legjobb krimisorozatbeli színésznő, Jared Padalecki és Jensen Ackles a legjobb sci-fi sorozatszínész, David Boreanaz és Emily Deschanel, valamint Jared Padalecki és Jensen Ackles pedig a legkedveltebb tévés páros kategóriában indult.

Sajnos egyikőjüknek sem sikerült elnyerni a közönség kegyeit, hisz egy díjat sem vihettek haza, azonban mindenki számára emlékezetes esemény volt a tegnapi.

Forrás: washingtonpost.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók