Műsorújság
RTL Most

Matt Bomer az Amerikai Horror Storyban

A Glee és A nagy svindli színésze szerepet kapott a népszerű horror-dráma sorozat legújabb évadában, melyben Lady Gaga is feltűnik majd.
Forrás: Matt Bomer Facebook oldala

A harminchét esztendős Matt Bomer és a nála két évvel idősebb Cheyenne Jackson is szerepelni fog a méltán híres Amerikai Horror Story ötödik évadában, a Hotelben. A sorozat készítői a Paleyfest panel rendezvényen jelentették be az eddig kiválasztott szereplők névsorát. Korábban az is kiderült, hogy Lady Gaga is felbukkan majd néhány epizódban. A történet és a karakterek pontos leírása egyelőre titok, az azonban biztos, hogy Bomer az egyik főszereplőt fogja alakítani.
 

"Imádok együtt dolgozni Ryan Murphy-vel! Olyan érzés, mintha nem lennének határok ezen a világon."


A fent emlegetett Ryan Murphy, aki az AHS egyik megálmodója, Twitter oldalán jelentette be néhány napja, hogy Wes Bentley is csatlakozott a színészgárdához. A korábbi részekben szereplő Jessica Lange azonban elárulta, hogy nem tér vissza az új évadban.

A tizenhárom epizódból álló Hotel forgatási munkálatait várhatóan nyáron kezdik meg, az első rész pedig októberben kerül képernyőre. Addig is nézd A nagy svindlit április 4-én, szombaton 14:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: variety.com

Legnézettebb videók