Műsorújság
RTL Most

Matt Bomer az Amerikai Horror Storyban

A Glee és A nagy svindli színésze szerepet kapott a népszerű horror-dráma sorozat legújabb évadában, melyben Lady Gaga is feltűnik majd.
Forrás: Matt Bomer Facebook oldala

A harminchét esztendős Matt Bomer és a nála két évvel idősebb Cheyenne Jackson is szerepelni fog a méltán híres Amerikai Horror Story ötödik évadában, a Hotelben. A sorozat készítői a Paleyfest panel rendezvényen jelentették be az eddig kiválasztott szereplők névsorát. Korábban az is kiderült, hogy Lady Gaga is felbukkan majd néhány epizódban. A történet és a karakterek pontos leírása egyelőre titok, az azonban biztos, hogy Bomer az egyik főszereplőt fogja alakítani.
 

"Imádok együtt dolgozni Ryan Murphy-vel! Olyan érzés, mintha nem lennének határok ezen a világon."


A fent emlegetett Ryan Murphy, aki az AHS egyik megálmodója, Twitter oldalán jelentette be néhány napja, hogy Wes Bentley is csatlakozott a színészgárdához. A korábbi részekben szereplő Jessica Lange azonban elárulta, hogy nem tér vissza az új évadban.

A tizenhárom epizódból álló Hotel forgatási munkálatait várhatóan nyáron kezdik meg, az első rész pedig októberben kerül képernyőre. Addig is nézd A nagy svindlit április 4-én, szombaton 14:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: variety.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók