Műsorújság
RTL Most

Jensen Ackles a leghelyesebb színész?

Egy amerikai oldal közvéleménykutatást tartott a sorozatsztárok külső megjelenéséről. A kérdés egyszerű volt: melyik színész néz ki a legjobban? 
A justjaredjr.com szavazást hirdetett, melyben arra volt kíváncsi, hogy az olvasók szerint melyik sorozatsztár a legszexisebb. A válaszlehetőségek között Jensen Ackles és Jared Padalecki neve is feltűnt. A válaszadók 6%-a, tehát körülbelül 3000-en gondolták úgy, hogy Jared néz ki a legjobban. Ezzel az Odaát színésze a negyedik helyet szerezte meg magának. A második helyezett pedig Jensen Ackles lett több mint 18000 szavazattal, vagyis a válaszadók 33%-a tartotta őt a leghelyesebbnek. A szavazást egyébként Jay Ryan nyerte, aki többek között A szépség és a szörnyetegben is szerepel. 

Ennek kapcsán felmerült bennünk a kérdés, hogy a magyar közönség mit gondol, ezért a Sorozatklub címlapján létrehoztunk egy szavazást a sorozatszínészek külsejét illetően, melyet ide kattinva tölthetsz ki.
 

(A szavazást lezártuk, az eredményeket pedig hamarosan kihirdetjük!)


Forrás: justjaredjr.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók