Műsorújság
RTL Most

Gömbölyödik a Glee sztárjának pocakja

Februárban derült ki, hogy Naya Rivera első gyermekét várja szerelmétől. A gyönyörű színésznő pocakja azóta láthatóan megnőtt, és mint minden kismamának, neki is jól áll a várandósság.
Forrás: tumblr.com

A mindössze huszonnyolc éves Naya Rivera február 24-én osztotta meg az örömhírt követőivel, miszerint babát vár férjétől, Ryan Dorsey-tól.
 
"Meglepetés! Babánk lesz! Ryan és én áldottnak érezzük magunkat, és már alig várjuk, hogy üdvözölhessük új családtagunkat."

A Glee sztárja egy fotót is posztolt a bejelentés mellé, melyen Ryan és Naya gyerekkori képe látható:
 
Forrás: tumblr.com

A színésznő még aznap a Twitter oldalán is megosztott egy bejegyzést, melyből egy link vezetett Tumblr oldalára:
 
"Először jön a szerelem… Majd a házasság… Végül pedig…"

Sokakat meglepett, hogy ilyen rövid idő után gyereket vállal a pár, hisz még egy éve sincs, hogy megházasodtak. Bár Naya és Ryan már több mint négy éve jó barátok, a színésznő csak tavaly áprilisban szakított akkori kedvesével, a rapper Big Sean-nal. Júliusban már arról szóltak a hírek, hogy a néhány hónapja együtt lévő pár titokban megházasodott, most pedig már a baba is úton van.
 
Forrás: tumblr.com
 
Mi mindenesetre gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nekik. Az azóta eltelt másfél hónap meghozta gyümölcsét, hisz Naya pocakja gyorsan növekszik. A szemfüles lesifotósok megörökítették a színésznőt, amint április 1-jén Beverly Hillsben egy étteremből távozott. A képeken jól látható, hogy már gömbölyödik Rivera pocakja.
 
Nézd a Glee - Sztárok leszünk! című sorozatot minden szombaton 04:00-kor az RTL Klubon!

Forrás: hollywoodlife.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók