Műsorújság
RTL Most

Gabriela Spanic újra az RTL Klubon

A népszerű venezuelai színésznő ezúttal A szerelem foglyai című sorozattal kerül képernyőre. Ha imádtad a Második esélyt, A bosszú angyalát és a Riválisokat, akkor ez a széria is garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!
A negyvenegy esztendős Gabriela Spanic alakítja a főszerepet a március 16-án képernyőre kerülő, A szerelem foglyai című amerikai filmsorozatban.

A 13 éves Guadalupe Santost egy tragikus esemény miatt ártatlanul 30 évre elítélik. A lány hamarosan rádöbben, hogy gyermeket vár az erőszakos áldozattól, és a börtönben szüli meg kislányát. A nővére, Milagros rábeszéli, hogy bízza rá a gyermeket, ám a nő és férje, Libertad abban a hitben nevelik fel a kislányt, hogy a saját gyermekük.

15 évvel később Guadalupe megszökik a börtönből, és menekülés közben átlépi az Egyesült Államok határát. Itt ismerkedik meg Daniel Moncadával, aki ismeretlenül is segít neki a szökésben. Guadalupe és Daniel egymásba szeretnek, azonban nem is sejtik, hogy a sors milyen kegyetlen játékot űz velük: Daniel annak az Ernestónak az öccse, akinek megölésével Lupét gyanúsítják.
 

A sorozat első epizódja 2015. március 16-án (hétfőn), 15:45-kor tekinthető meg az RTL Klubon.

Az első rész: A 14 éves Guadalupe-t egy kis mexikói faluban egy befolyásos férfi holtteste mellett találják, pisztollyal a kezében. Ez elég bizonyíték ahhoz, hogy 30 évre börtönbe zárják. Nagykorúsága eléréséig egy javítóintézetbe kerül, amit apácák vezetnek. Itt derül ki, hogy a meggyilkolt férfi, Ernesto megerőszakolta és teherbe ejtette. A kisbabát Libertadnak keresztelik, majd Guadalupe nővére, Milagros veszi magához, amíg az anya börtönben van.

Ernesto anyja, Rosalia és özvegye, Lulú bosszút forralnak a gazember ellen. Daniel, Ernesto öccse csak egy év múlva értesül szeretett fivére haláláról, mert Rosalia nem akarja, hogy a tragédia miatt megszakítsa európai tanulmányait. Daniel dühös anyjára, de sok év után végül kibékülnek. Libertad már 15 éves, mikor Guadalupét jó magaviseletéért felmentik a további büntetés alól, de egy börtönbeli konfliktus miatt szökésre kényszerül. Rosalia kegyetlen megtorlást tervez Guadalupe ellen, mikor megtudja, hogy szabadon akarják engedni.
 

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók